Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Кајги,тмн се решив да одам со моторот на езеро младост да се прошлапкам пред да зајди сонцево,предочи ми испаднат темата со сомовите на велешко езеро :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...
по ѓаволите што стана со мене???????? Бев детенце на кое никој ништо не му може, рушев се пред себе, секогаш насмеано и весело. А, сега? Сега сум една огорчена личност, што не може ништо да постигне во животот! Само паѓам, сите напред јас назад! Од победник во лузер. Класичен лузер. Ти ебам животот!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Драга ...
по ѓаволите што стана со мене???????? Бев детенце на кое никој ништо не му може, рушев се пред себе, секогаш насмеано и весело. А, сега? Сега сум една огорчена личност, што не може ништо да постигне во животот! Само паѓам, сите напред јас назад! Од победник во лузер. Класичен лузер. Ти ебам животот!
It's time for the herb !!! Fire it up !!!

A

AnFem

Гостин
Драга Кајгана, измрзнав како кучка напуштена на улица!

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.105
ајде бе нека почни ракометот :D
неможам да чекам поќе

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Е така, да не се грижиме, ве пративме во Америка по пари, па колку супер од вас стално да си го сликате ручокот или вечерата.
Да не мислеме дали сте гладни4ки. <3

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Јас сум на северниот пол. Уште малку ќе почнат пингвини да се санкаат по улициве :icon_mrgr:
Чути, не се буни, сѐ додека не си и измрзната и накисната ко глушец добро е. :D

A

AnFem

Гостин
Е така, да не се грижиме, ве пративме во Америка по пари, па колку супер од вас стално да си го сликате ручокот или вечерата.
Да не мислеме дали сте гладни4ки. <3
Пффф Америка... Таму само пумата може да отиде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom