Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
22 август 2012
Мислења
100
Поени од реакции
388
Се спремав одамна да пишам еден пост за ситуацијава во која се наоѓам, но изгубив инспирација некако. Само ќе кажам дека 2016 за мене беше ужас, исто како и претходната, и таа пред неа...а најверојатно таква ќе ми биде и 2017.

Бидејќи сум невиден малер и баксуз, нема никому да посакам среќна нова година, ниту пак убаво да си поминете за ,,најлудата ноќ".

Тоа е тоа отприлика...see ya when I see ya.
 
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.988
Дрг.

Гледам сите честитаат, па да не бидам покус.

Нека е среќна. Помалку кавги, повеќе дружба. Да дека кавгата е составен дел од дискусијата, но нека не биде толку честа колку што беше оваа година.

Повеќе здравје, среќа, пари и љубов во новата. Другото само ќе се нареди.

Се гледаме т.е. читаме во новата.

Позз....и се’ најдобро. ;)
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.102
Поени од реакции
16.317
When my time comes around
Lay me gently in the cold dark earth
No grave can hold my body down
I'll crawl home to her

толку од мене..... Среќна кајганџии, посреќна од мојата
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.912
Поени од реакции
84.320
Треба да си ја направам новава година интересна. Како мал уствари се радував пошто е нешто ново и има возбуда и се тоа. И плус пакетчиња нормално. Сега кога знаеш дека секој петок можеш да отидеш на некоја журка и да се начукаш, или секој ден можеш да отидеш во продавница да си направиш сам свое пакетче не е тоа тоа. Треба новава година да си ја резервирам за нешто интересно што ќе го правам само тогаш. Вака до крај на животов ќе продолжи да ми биде онака просечна.

Make Нова година great again!

А и да, среќна нова Кајганџии, останете си такви какви што сте и не си посакувајте успешна нова година, туку пробајте да си ја направите успешна. И запомнете You the real MVP, што уште седите(/седиме) и си наоѓате(/наоѓаме) забава во форум кој што е во фаза на умирање :D
 

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.079
Поени од реакции
3.236
Ете дојде новата...

има нешто ново?[DOUBLEPOST=1483269280][/DOUBLEPOST]Пола фејсбук ставиле слики од Банско, а другата половина ќе стави кога ќе се разбуди

и после зошто си бил тажен:(
 
Последно уредено:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Среќна Нова Година, како на тебе, така и на сите Кајганџии. Во новата година сите да сме здрави, живи и среќни, а потоа и се останато најдобро.
:)
 
G

grande-juve

Гостин
15541553_1805316229797153_4924965401259171513_n.jpg ...

Лани ќе се памти по тоа дека си бев најдолго до сеа во моето најубаво Маврово, 5 месеци.
Од обично гејмање на ПЕС се пласирав на завршницата на светско првенство, како преставник на Остатокот од Светот :D (али ми пишуеше мкд на официјалната маица :D ). Е сеа од резултатски аспект не бев задоволен али севкупно супер беше, медалче за спомен, се разгледа малце Милано, и си се соочив со големиот страв “авиони“ 4 пати.
И си запознав најсупер кајганска личност, прво тука па после и во живо, и се надевам засекогаш дека ќе си се дружиме :D.

Така да, има преодна оцена 2016
 
Ф

Флеш

Гостин
2017 година нека биде годината каде барем по позитивно и добро нешто ќе биде и ќе се случи.Да имаме сите добра година,помалку омраза,зближување да е повеќе на форумов,посакувам од мое срце и да ги прифатиме новите членови без заебанции .Го сакам форумов,го сметам за мило нешто ,се надевам дека ќе бидеме пак во прекрасна светлина во новата година што следува.Имајте добра година пријатели :)
 
А

Атлантист

Гостин
Среќна Нова Година.
Како дете бев опседнат со шах, па ми купуваа книги за да научам подобро да играм. И кога за мене неочекувано тогашниот светскоит првак во шах Гари Каспаров загуби од компјутерот на IBM - Длабоко Сино. Одтогаш оваа вештина како да изгуби многу на значење.
Уште една област која што се освојува од компјутерите.
 
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА.
Морам да кажам дека „дочекот“ сметам дека беше срање. Без веза потрошена пара на глупост и многу погрешна реакција од некого. Ај, догодина па можам и да се излежавам по дома у пижами.
 

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.133
Поени од реакции
18.131
Драга,

По снимкава мислиш шо знам јас Лас Вегас, а од октомври до јуни живо пиле не пејт.Туркај под черџе то шо не чинит, бар за то не биват:icon_lol:Среќна нова и тебе, дајбожеамин да е поарна.:oeoeoe:

(Ако не кренете го сталакот уште појќе...И симни го скроз то од сталакот.Пошо....среќна нова година!Ама не, то спушти го за да не мрдат врати го поназад малку.Само не го мрдај многу.Еднаш пополека само стегни)
 
B

Borg_Drone

Гостин
Плоштадот како да поминуваш покрај турски гробишта. Барем да имаше еден штанд отворен да можеш да се напиеш грејана ракија во комбинација со ладново време како човек...
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.912
Поени од реакции
84.320
Рекламиве на Еуроспорт и Спортклуб ми се врв. Колку само си ја знаат фан базата..
Реклами за дејтинг сајтови, за лихвари, за проблеми со ерекција... кај и да е очекувам и погребално да почне да се рекламира...
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.970
Поени од реакции
35.617
Grandad го питува Делбој: Беше ли ти на мојата и на бабати свадбата? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

По незнам колку пати пишувам на темата за ОФАХ , буквално ги обожавам сите ликови.

Ѕверски кастинг , ѕверско сценарио , вечен Џон Суливан. :cuc:

dipstiks.jpg
 

Kajgana Shop

На врв Bottom