Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Ги гледав додека идеа на Телма навистина многу добра серија буквално се убиваш од смеење.Никако да најдам време да продолжам да ја гледам од таму кај шо застанав.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Pa mora po 250 pati repriza od Friends da se gleda, ok i mene mi se smesni ama sabar malce, humorot na OFAH e nenadminliv, tipicen za pripadnici na opstestvo koe proaga niz problemi kako naseto.

Da ti kazam draga deka tek sega sfakam zosto strancive odat na dva odmora - i na leto i na zima. Batalete luksuz e toa sranjeto koe se prodava kaj nas, tri dena sum/ke bidam out i odma mozokov porelaksiran mi e, nervozite gi snema. Pamet za januarivo odam negde, Soros neka plaka ako saka rezultati.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
2 Јануари 2017 морам да почнам да слушам блек каз итц кул

Секако ова е пародија но со убаво скоцкано студио би звучеле многу подобро.
Дечко ова е блек метал неможе да звучи подобро.:pos:
Норвежаните си поштуват шуми,вода,планини у се пробујеш да најдеш симболика па така да на видеото има обични луѓе кој говори за еднаквоста на музички план а различноста во моден.

Последно уредено:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Еве ја таа новогодишна досада. Уште по вечерта на Нова Година јас осеќам мамурлак. Едноставно си легнувам да спијам и покрај тоа што сакам да станам, не можам. Мамурлукот ме држи во кревет за да продолжам со дремење, а за тоа од кога ќе станам каква главоболка имам да не збориме.

Друго, традиционално за некои такви прослави, но посебно за Нова Година ми е расипувањето на стомакот. Одма почнува стомак да ме боли, се полнам со гасови, се на се расипан стомак, а никако неможам да прекинам со јадење. Дознав дека сум се здебелил и само што реков да ослабнам, ете ја Нова Година и нови 5 кила во тежина и испакнатиот стомак што штрчи.

За атмосферата да не зборам. На телевизија досадни новогодишни емисии, дома сите си дремат, си лежат, надвор движењето на луѓето е минимално................., со еден збор досадата преовладува. Затоа јас си чекам златно лето, сите надвор излезени, смеење, движење, сонце, повеќе активности....:)

Член од
29 декември 2012
Мислења
275
Поени од реакции
480
Прв пост во новата година , Среќна нова година на сите , се надевам 2017 ќе биде подобра за сите нас , помалце нервози , да се оправиме како држава не верувам така да ви препорачувам да не оптеретувате многу со политика зошто самите себеси си наштетувате . На личен план се надевам дека ќе доживеам многу нови работи во оваа 2017та , дека конечно животот ќе ме израдува со позитивни работи , и ќе ми покаже дека вреди да се живее .
Поздрав .

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.442
Поени од реакции
39.063
По цел ден кашлаш како луд , чаеви маеви фервекс инекции , температура 38.5 , сите моторни функции ми се пореметени едвај до веце одам , паѓам на Јунајтед за 100тина евра , за на крајот од денот едно 30 годишно плаво сингл стегнато пичкиште од Скопје ме додава на фб , и ми пишува ''еј абе ден пред нова година бевме во исто друштво на кеј, а не си помуабетивме''. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
А таман си реков завршив со Скопје додека не се расчисти тоа загадувањето. :icon_lol:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Иии ама ме зграба ова грипот, партали бев прегеска. Преоѓање во контра офанзива со лекарства, лимони, мандарини, портокали, чаеви од се и сешто, и еве лека полека се стабилизирам. Не бев идел по голема нужда од 31.12.16, до прегеска 6 саато, од тогаш пак три пати одам, дупе ми страда.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Neka e srekna novata 2017 na site, da ste zivi i zdravi...

Jas vo ovaa 2017, ke imam za cel da popravam samo edna rabota.
Pred 5 godini, koga moite resija da se otselat, jas i brat mi cvrsto stoevme na toa deka ovde vo Makedonija ima zivot...i ostanavme. No, pred edna godina toj vide deka nema aber, i si zamina sam vo SAD.
Se slusnavme vcera site familijarno, site raskazuvaat kako si pominale, kade bile, sto pravele...i idam jas na red: Sta reci? Koju posluku porati?

I taka, da si zavrsam kursot so si go teram i pakuvam kuferot.
Negative vibes :angel::angel::angel:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.912
Поени од реакции
116.298
Скоро три месеци сум возач и можам да кажам дека ги почитувам скоро сите правила и прописи, без забушавање, освен два пати до сега. Првиот пат возев после 11 без да имам до мене некој со над 2 години искуство и ми се скина куНплуНгот во 1 часот по полноќ на -6000 степени, измрзнав како говедо. Вториот исто така возев после 11, без да имам некој до мене со над 2 години искуство и ми се дупна гумата.

Наравоучение: Марфи да ми го јаде курот.

Среќна нова година пријатели и пријателки, бидете живи и здрави и престанете да се замарате со небитни работи.

Последно уредено:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Д.
Во новава година сакам овие твоиве да ми го опраат “Ми се допаѓа“, за да можам да стиснам ко човек, а не да чекам по една минута после допаѓањето за да се процесира.

П.с. Многу настинати имаш, затоа не те дружам во последно време. Страв ми е да не префатам.

Чус :*

Kajgana Shop

На врв Bottom