Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Од блиски извори од античката сендвич-патриотска партија дознаваме дека големиот Македонски херој Миленко нема да може да се упати накај топанско поле бидејќи според стариот обичај кој датира уште од времето на Аминта III два спомен-обележја не се рушат во еден ист ден па затоа и го остави другиот спомен-обележје кој е на Кајмакчалан поставен од страна на нашите големи ослободители и браќа...

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.172
Поени од реакции
13.444
Ќе си зацрташ се планови и учење и серии и ќе ти се појави некоја ваква слика на почетна и во тренутак ги забораваш сите твои дневни планови и цели и паѓаш во тотална амнезија која се дави во бунар наречен носталгија. Нема спиење дур не се дојде до мисијата кога кучињата се испентарени на возот сега

14445978_1133899089981420_7992354177451625355_n.png

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
ДК

Веќе 2 месеци го држам тендерчето за сликање на обувките на ПЕКО, душа излезе Кајги, моментално имам 55 рала чевли за студиски сток фотографии, пред 2 дена имав 44, пред то 30. Фала му на господ има работа дај боже да има вака ехее не се жалам да не ме сватиш погрешно туку едноставно мака ми е сега ми се спие 5.26 е досега сликав дел од нив, додај на то дека веќе година и нешто ги држам и ДОБРА ВОДА, пу пу машала супер е :D. Одам да спијам сега оти ќе пцојсам со чевла в уста ќе ми се смеј цел свет и цел форум.

Ае дн

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Абе и нокти ставаат, силикони вградуваат, надградби на коси ставаат, негуваат добри бради, директори на фирми се, облечени се во најскапата облека и го носат најскапиот парфем, ама никако не им текнува забине да си ги средат.
:sick:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.178
Поени од реакции
18.251
http://tvm.mk/vesti/ohrid/24344-uvoz-na-rabotna-sila-kje-baraat-hotelierite-i-ugostitelite-od-ohridsko-strushkiot-region
УВОЗ НА РАБОТНА СИЛА ЌЕ БАРААТ ХОТЕЛИЕРИТЕ И УГОСТИТЕЛИТЕ ОД ОХРИДСКО - СТРУШКИОТ РЕГИОН
Глобализација вол.2.
Охриѓани одет во странство на работа, газдиве наши ќе вработвеле странци.Шо ти е глобализацијава ејјј!
:pos:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ќе заврши работната недела, ќе дојде викенд, ќе седнеш со драги луѓе во најопуштена атмосфера, ќе си пиеш коктел, нема да се замараш... Па другар ти ќе предложи заедничка слика, сите ќе речете „супер“, келнерот ќе слика, па сликата ќе ја стават на Фејсбук, ќе те тагираат и..... ќе видиш дека на сликата си испаднал како најголем токмак. :facepalm:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Јебеш лето, нека доаѓа зима да се иде на скиење ко чоек, да си излезеш навечер ко чоек, да си влезеш у кола ко чоек а не кога ќе влезеш да се осеќаш ко да влагаш у сауна јеботе...
Welcome to the club my friendss

Последно уредено:
Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Кајги после ноооогу време па ти се врнав и пасс дури од прва погодив,
баш сум хепи ама ваљда не колку члено над мене

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... morning thoughts.

„Sk8er boy“ од Аврил ти е уствари англиска верзија на „Нико и неко“ од Дејан Матич.

(што ме сада тражиш поред њих толико, где си била кад сам био нико...)

Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Сцена: Кажуе вицеви и оговара луѓе шо извадиле ЕУ пасоши на разни начини, девојчица на која уше у средно сон и било да се мажи “за Белгија“ и истиот си го испунила додека уште била тинејџерка.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дикеј, се препотувам на секои пола саат, стомакот ме убива, од храна само двопек и чај може да помирисам, нооо ништо не е важно и се ова погоре поминува кога знаеш дека двајца што ти значат многу се пред нешто, многу, многу убаво <3

Kajgana Shop

На врв Bottom