Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
4 октомври 2019
Мислења
579
Поени од реакции
1.233
Dobar den kako e vaseto sekojdnevie moeto?

1 Pakistanceto sto dobi 20k so 20 evra ke dojdese ytre da me pocasti kafe, tipceto dojde posle 5 dena da stavi 1000 na kartica, mu ostale uste 3k, dobiv jas 80 centi suvenir..

2. Zenata me napadi od doma posle 4 godini brak edna vecer spiev kaj bivsa koleska od 130kg.
Pricinata moeto dete zboruva jas sakas, tato dojdam, mama pustam tv, gi mesa vremeto so licnata zamenka, toa mene mi se vide interesno i taka si zboruvam 2 nedeli veke bidejki so deca sum beter od niv a so vozrasni se pravam Ajnstajn.....Zenata me prekoruvase celo vreme no i pukna film i me zakluci nadvor da mi dojde pametot....

Kaj koleskata scena od Hickok.... Spieme vo garsonjera jas na podot na kebe da bide kako dusek, a taa so mazot na krevetot, toj ima 55kg...
Bidejki 5 godini probuvaat da imaat deca ovaa vecer i se pogoduva da bide plodna ( pie 5 godini po 3 apcinja na den za balans na hormoni))

Se pravam deka spijam se zavrtuvam kaj niv pozata.... uste takva nemaat izmisleno... jas koj sum 3 godini na joga nemam blaga veza so pozata sto ja imase tipceto od 55 kg nasproti devojkata 130 kg....

Utredenta se pravam deka nisto ne sum videl i me otepa cuvstvo na vina deka im ja proebav vecerta so moeto psisustvo iako go znaev problemot..... zvoniv na zenata se vrativ doma i od togas mislam pred da zboruvam.....

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.626
Поени од реакции
9.812
Трет ден со грлото, главоболката и омалаксаноста. Температура веќе немам.

Него јас можам книга за моите комшии да пишам.

Ѕвони некој и отворам и ко за тепање оваа над мене застаната, очите и горат и гледам бело влакно значи ептен нешто ја изнервирало и си викам тоа е, еднаш ќе се деси, 24/7 викања, урлања, тантруми од кај нас. Јас ко прво се дерам ко ненормална. И вика добро бе дали има некој осет во оваа зграда?!
И си ќутам што да правам, кога си крив...
Викам абе Марина...
Ама добро не ти е срам гости да ти дојдат? Мене ми е.
До толку ненормални си велам не сме да не може гости да викне, ама па може и сме којзнае, џабе не обелела, а 30 години е.
Па почесто излегувам, гости послабо...
И добро кога ќе излезеш не се срамиш?
Е Марина сега ја претера со ова, не се се срамам не!
Како бе со такво ѓубре не ти е срам?
Кој е ма ѓубре?
За што ми збориш Марина?
За ѓубрето во влезот, срам ми е гости да викнам, само мајка ми чисти, да го решиме проблемот бла бла..
Пола сат дремевме пред врата, пола саат чекав да ме нокаутира. А тоа ѓубрето во влез. Ах мори Марино.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.477
17ти Oктомври, 2016та
19:36

размслувам 1на недела Кранкмелдунг да му спукам за Милица. Да грми ко Зевс на Олимп, да се чује до Софија. Кога змејот Тифон беше прогонет до Тракија, тој се скри кај Балкан Планина, тогаш позната како Хемус. Или сеуште не? Иако змејот зафатил цела планина, кога мољни, секавици ил громотевици почнале да се 'секаат над планината, една летна бура, крв се излила од неа - Зевс го уби Титанот Тифон, сега позната како Хемус планина. Подоцна (неславно) турцки прекрстена (прекрстен е оксиморон од изјава, ко че се во прашање турчината) - во Балкан.
Тие шо се од мојата врста во Скопје, нека го проверуваат то време Грајндерот почесто, ако сакаат.. еден, хмм појче дебел, одошто голем, кхм.. модар патлиџан.

ПС: Војводата лавот е скроз Љупчо Џорџиоски врста на никнејм. Океј е, I guess? и Византиецот е тотално Вранишковски.

БАЛКАН <3 Моите гени. Мојата приказна. Мојата крв. Моето.. детство.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.362
Поени од реакции
28.465
Драга,

сакам да му го честитам роденденот на Роберт Неста "Боб" Марли. Ретко паметен црнец. Човештвово повеќе да го слушаше него место Јелена Карлеуша и Малком Х сега ќе бевме во контакт со вонземјани и ваљда ќе бевме член и на Галатичката Конфедерација.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.059
Драга Кајгана,
1738642128790.jpg

Со луѓето со кои највеќе време поминувам на бродот минуваме низ панамскиот канал, а ТУКА можете да прочитате за тоа како си поминувам на бродов. Секс сцените се изоставени, и деца го читаат мојот блог :P

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.477
Ставре, врати се :/

Едит: ти си за форумот, она што за мене е Мјес, а она што за Биџи е Тутку колачето од турската фирма. Ти си животот на забавата. Дабово венче набрано непосредно над Прилеп, во шумата на Плетвар, кај мермерните комбинати. Кога сме кај камењата, токму тоа си ти - бел мермер прошаран со сиви вени, меѓу купче од беден гранит и песочни камења. Заедно сме ко мини-бар од Оникс и Сивец, на руф-топ ресторан во Базел со поглед на Рајна. Мва, моје битолско геније. The things I'd do to you. HAHAHA
Автоматски споено мислење:

иако во своите скромни 29ет години никош не сум бил ботом, за тебе буквално би се паркирал на колена. Освен ДНК густин, со тебе би разменил и Инста.

Кеј, знајш дека е match на Grindr ко че ти пиши:
- Was geht? - Шо оди? (модерна верзија на Wie geht's dir? - како ти оди?),
ти му враќаш:
* Alles was Beine hat. - Се што има нозе. (тро накурчен на глупото прашање)
Тој враќа:
- Und was kniet? - А што лежи на колена?
ти му враќаш:
* Homosexuals. <3

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.782
Поени од реакции
8.157
Морална дилема, дали да удриш чакија од сабајле знаејќи дека ќе ги носиш децата на ручек кај бабата што отвара потенцијална можност за интеракција во празен стан? Проблемите на средовечниот матуф.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.626
Поени од реакции
9.812
Не можам да зборам. Немам глас.
Заебавајте се вие.

Иначе една убава квалитетна преса за коса е од 8 000 нагоре. А пресата за коса е многу битен детал во животот на една жена. Мене ми е барем.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.058
Поени од реакции
1.120
Драга,
Бог му ги продолжува деновите на некои стари луѓе за да се покајат за своите гревови, да му се обратат нему и за да појдат пред Бога, а не да одат во вечни маки.

Kajgana Shop

На врв Bottom