Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.470
Поени од реакции
18.486
Голема работа, Никола Тодоров како министер за здравство, не знаел да спаси човечки живот во авион, ами тој е каратист, ако влези терорист во авион, ќе му ги искрши забите, ќе спаси не еден, туку сите во авионот.

Секој со своите квалитети.

H

HoT IcE

Гостин
Драга знаеш дека никад немам пишувано вакви ствари ама ми треба мала помош!
Ми требаат 300 поени т.е тројца од форумов да направат акаунт овде.
само тројца <3

S

silmarillion

Гостин
Драга,

До кога цел град ќе го чека сељачиштето Трајко Вељаноски во најголемиот шпиц да оди на работа од Ѓорче до собрание? Пу да ти ебам арпата искомплексирана. Пола град касни, брза помош заглавува за селендрава да затвара семафори за да пројде. Демек он битниот...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Почнав да сум горд на македончето. Почна да се буни против неправди.
Вчера на работа, почна да се буни дека им дувал мојот кулер. Еј. Им дувал ладно. Работава дојде до директорот најгоре. Уште Украина не дозна дека им дувал мојот кулер.
Па замисли Кајги, зел чепка на мојата маса да исклучи. Коњ, цреп. Полов орган ми гледа. Различен сектор сме.
Почна да ми ги праќа неговите шефчиња. И на сите им објаснив. И на крај се пожалиле кај директорот, и директорот решил да се стави селотејп, само да не им дува на господата.

Значи замисли Кајги, на господата од соседниот сектор не им сметаат следниве основни работи:
-10 души на линија за 4. Не се бунат.
-Јадење надвор на импровизирана менза, само со покрив. Ги врни, ги дува ветер. Не се бунат.
-Нема клима (во јули со палта работеа) а надвор пекол. Не се бунат.
-Идат со 2 преполни автобуси во 2 саат, а вечерта си одат со 1 автобус, бетер од сардини. Башка автобусот поминува в центар само, некои вработени пешачат 2+ километри до постојка. Не се бунат.
-Им дува мојот кулер на кој ладам тегови кои ми требаат за работа. Се бунат кај лајн лидер, шифт лидер, па се до директор.

Море и автобусот да си го плаќате говеда едни.

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Само мене може да ми се деси да одам до банкомат, и банкоматот да ми ја украде картичката... наводно 3 пати погрешна шифра сум ставил. Па будала еден место да проверам уште еднаш кој ми е кодот, јас терам инат со машината.
Ако ти е, ти ебам копитото скапано... :mad:

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
^^Значи од сега натаму сите да уплаќате во Бет Сити. Што не е јасно? :icon_mrgr:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Има една тајландска вежба и на пола од нејзе срцето низ желудник ќе ми илези некоја ден. Се во нејзе и брзина и техника и сила. И тоа е а и мускуливе не ми се здрвуваат многу ми е полесно тоа од Св Василиј Острошки изгледа :icon_lol:. А и каква среќа имаме кога се туркаат рекорди во посетеност на Острог тогаш и ние, јас спијам а луѓе се сопнуваат на нозеве, точно пред влезна капија кога се оптегнавме на тоа бетонот, а бе здравје шо да ти зборувам :icon_lol:. Ај озбилно мускуливе не ми се здрвени не осеќам никаква болка мачнина и сабајлево со смеење одев на трчање. А вежбам исто дури и повеќе, одмор многу не ми треба не се заебавам трет ден ми е ова се чувствувам магично. А и се заебаваме шо како ти посмирен си ти ова ти она, ама кај мене чувтвувам разлика. Ако гледав по женски таму тоа србинките из Босне страшни се, а и шо да правам не сум монах :icon_lol:.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.771
Поени од реакции
1.166
Смешни ми се оние кајганџии кога се силат и споредуваат кој има повеќе постови и на кого се поголеми.
:toe: :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Една од работите поради кои не ја сакам есента, а и зимата, се настинките. Знаеш дека дошло есен веднаш кога ќе почнеш да шмркаш. Еве пијам лимони, чаеви, ама не бре, грлото греби, шлајм се спушта, носот затнат, а за омалаксаноста да не зборам. Најголемата кулминација за време на еден ваков период е кога ќе си легнеш порано за да се наспиеш, но носот ти се затнува и неможеш да дишеш цела вечер, а згора на се немаш Оперил дома.

Златно лето, си шеташ разголен, не ни помислуваш на болести, уживаш во топлата/пријатна температура, посебно она кога заладува навечер во лето, па си излегуваш да прошеташ, осеќаш живост насекаде... Што друго да речам...................., чекам лето да дојде:)

Kajgana Shop

На врв Bottom