Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Заебано е да си ги истураш цревата во 4:30 во македонскиот алсип.Знаеш што е уште позаебано ? Додека ги истураш цревата да размислуваш на грешките што си ги направил во текот на животот.Т.е ја не размислувам за нив туку тие самите ме торпедираат и на секоја ракета стои што ако не ја направеше оваа ? Не знам зошто се чувствувам како да се повторувам со секој пост на темава во последниов период.Се нешто ми фали вака доцна во ноќта,а изутрина сум друг човек.Пичка му материна време е да си најдам нова занимација посабајлечки за да не ги дочекувам буден овие патетични саати.

Инаку штотуку го изгледав филмот за создавачот на најмодерната болест такоѕвана фејсбук.Многу би сакал да прочитам автобиографија.Кога сме кај книги треба пак да почнам да читам.Треба/мора се да правам , ништо не правам.Тешка идиотчина сум понекогаш.На сите што спиете убаво да спиете, а на останатите што мака мачите добра ви ноќ.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Светов кај е напред, Македонија во главниот град во центар коњи и магариња трчаат. Врв !

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... некад знае да заглави мозоков апла. Попополнувам формулар за упис на семестар, и сфатив дека заборавив како се пишува големо „У“ ракописно... уште не ми текнува...

Последно уредено:
Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Справување со стрес, 1. лекција
Имаш две високоприоритетни обврски, на која од нив да и дадеш предимство, неправда ќе напраиш. Се нервираш, размислуваш, пак се нервираш и ништо не сработуваш додека се нервираш.
И мобилизираш армија да ти праќаат животи на Кенди Краш пред да ги испуцаш оние што више ги имаш.
Резултат: Веќе не ти е битно со која од работите ќе почнеш само да ти се мавне заразата од игра од глава. Продуктивност: 2х поголема од обично.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дрaгa,
Вчерa денoт кaтaстрoфa,денес уште пoише,a oбичнo кoa ќе ми биде пoнеделник лoш ден тaквa ми е и целa неделa...
Тoлку ми е кaтaстрoфaлнo шo и тaпaтoк ме зaебaвa пa не мoжaм дa ти пишaм кo чoек...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
emotional roller coaster ми е викендов и капакот беше денеска....

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.412
Абе амига сабајле го изрод се осеќав.
И тоа шо ја седам на автобуска во 8 саат и јадам а сите околу мене се со цигари ама буквално еден да немаше цигара, не бре заеби ти тоа они шо си пушат него ме загледаа ко некој грев бе ко да ми се пуши и мене а можда неам цигари па леб јадам само д ми помине тоа..мислам дека да постоев уште некоја минута ќе дојдеа да ме прашаат девојче сакаш цигара...
Додуше морав да станам и да си се преместам пошо у фаца ми ги дуваа тоа шо најмногу мразам (n)

Иначе глеам полека почнав да си се навикнувам да спијам по 6-7 саати добро е уште да се навикнам да седнувам почесто да си ги читам кнгигине пошо некако сами нема да се прочитаат а и видиш добри колеги иам фрчат совети :D

А и едвај чекам да влезам во музејон да ги видам тие гадните ствари ехехехе :sneaky:

Море допиј си кавето и читај си скриптата најбоље ќе ми е :toe:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Постојат луѓе што пушат цигари и викаат дека сакаат да се откажат од нив, ама неможат. Наспроти, ако се сака се се може. Уште полоша варијанта е ако пушат цигари и се фалат со тоа што пушат или ако од секогаш викале дека се против пушењето, а после некое време пропушат.

Исто така има пушачи што очигледно не слушнале за миење заби, честа посета на стоматолог, освежувач на здив, мастики или општо за одржување на хигиена на устата. Абе кога зборат ќе те отрујат. Да не зборам за тоа кога се јадени буреци со месо или некои такви слични јадења со силен мирис, па кога зборат се осеќа гадниот здив добиен од мешавина на јадење и цигари:sick: Башка е тоа што кај некои почнува и целото тело на цигари да им мириса. Поминува покрај тебе и мириса на скапано, на чадови, на нечисто. И воопшто не е модерно или моќно да копаш на цигари.

:cautious:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
ДК
Не го сфаќам ова со бојадисујањево. Како демек изразување револт, а утре тоа ќе се санира и уште толку пари ќе се исперат/уште толку ќе се удри по џебот на народот(т.е сите што плаќаат данок).

П.С Ако толку им е капацитетот за иновативен револт стварно ми се плаче.
П.С2 Барем се гради = Барем се протестира

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Eyes wide shut.

... ako ste go gleale.

Последно уредено:
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Сурова реалноста у пичку матер дојде времето кое го предвиди К-15 Македонците во Тетово
да не можат да учат и да имат пристојни услови во 21 век..И се полошо и полошо ќе биде ама битно овие од влада и опозиција се курчат едни на други а за ова не им чуе.
https://www.youtube.com/watch?v=Rpo8-35YmPc
А некогаш се смеев на ова а сега го гледам и ни малку не е смешно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.167
Пред некој ден у 23-ка седна до мене една стока-албанка, не верувам повеќе од 25 години да имаше, од Ново Лисиче до Центар правеше муабет на мобилен и крмеше едно лиснато и на крај пред да се симне спушти слушалка и ги истресе трошките фино лепо врз мене и си искочи. Лабаво, ни извини ни бутур. Е таквите ќе живеат 100 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom