Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403

-
D... mojot roden grad... koj kako ke dojde,kako osloboditel ili osvojuvac
vednas ni gi krsti iminjata nasi ama i na ulicite a i na gradot bogami...
pred ova bese Car Dusan...a pred nego Car Sultan Pasa... a sega...
nemame Car vo ovaa drzava ili site se carevi,ova e ul.Makedonija...
 
  • Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.195
Ако Анчо постави уште една слика на Кајгана од Скопје пеесет и друга-пеесет и треча, ќе го минирам Телеком, и никој повеќе нема да има интернет во државата.

Да не се чудите после што е работата.

ОТОК.
 
Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.928
Поени од реакции
84.355
Ракометариве се до толку исплашени од Олимпијада што мислам утре да им се јават и да им кажат "Честитки, овие од Тунис без пасош играле ќе идете вие на Олимпијада" ќе го утнат авионот..

А секако сега за недела дена очекувам наслови "EДЕН ОД ТУНИЖАНИТЕ ИМАЛ 26ИПОЛ ГОДИНИ А ЛИЧНАТА МУ ВИКА 27....ЕХФ ЌЕ ГИ СУСПЕНДИРА И НИЕ ЌЕ ИДЕМЕ ВО РИО?!?!?!?"

edit: Штотуку го приметив ова на ФБ....Македонски фејсбук е права ствар бе..

 
Последно уредено:

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
2.991
Поени од реакции
6.978
Драга денес си спасив 5 години живот, а си го продолжив за 3, така што место да ги гледам ракометарите, бев на кошарка Струмица-Куманово.Најпаметна одлука во мојот живот.
 
Последно уредено:
Член од
19 март 2011
Мислења
12.777
Поени од реакции
14.071
Никој не им сере на Анима Дунди за тоа што се грижат за животните, промовираат здрава исхрана и остали корисни работи што ги прават.
Е сега. Има разлика кога промовираш нешто и кажуваш зошто мислиш дека треба да ги применуваме тие работи и кога шириш омраза и навредуваш други зошто не се согласуваат со твоето мислење. Според нив доколку конзумираш месо си крволочен убиец и те споредуваат со Хитлер, кој КУР? Ако пиеш млеко од крава или коза ти го измачуваш животното и си нечовек, го злоупотребуваш животното :tapp:
Најнов ретардиран тренд им е да бараат права за КОКОШКИ, да за кокошки. Треба стварно да си ретардиран човек да имаш вакви размислувања. Најчесто ваквиот вид на луѓе се богаташчиња што цел ден седат дома и од што немаат да прават стануваат social justice wаrriors и само се мешаат во други животи и ја расипуваат околината.

Затоа не ми ги бранете пошто не им се сите ѕвезди на број

Нема никаква потреба да се разговара за нешто повеќе после видеово.
 
B

Blade Torch

Гостин
Вечерва што излегов, излегов. Утре лежење по дома, 2 фудбали, 1 тенис и 2 нба утакмици. Екстра!
 
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Еи, одамна не ми се погодило вакво опуштање надвор. Можело и без многу алкохол хаха :D
Уште и кога се забавувам јако да решам да не пушам ќе биде супер :D
Ако, едно по едно. Иначе сум многу јак танцјор на латино музика :icon_mrgr:
Чуден народ, се струполи една девојка никој не приоѓа да ја ѕирне. Јес да беше мортус, ама пак, бе, мажи, видете што како е. Народот нема свест за некои повозвишени чувства и тоа е.
 
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.425
Поени од реакции
7.790
Ова со хеликоптерите што секој ден ги слушаме е показател дека во/со Македонија буквално се може да се случи.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.928
Поени од реакции
84.355
Статус на феминистка после изјавата на Столе

Иако незаинтересирана за спорт, особено национален, морам да забележам дека овие ракометариве што као се самокритични со изјави дека играле ко пички, нека се сетат дека токму ракометари со пички го сочинуваа најдобриот тим во Македонија.

Комедии :ROFLMAO:

Не можам ни сатира на ова да напишам. Пародија сами на себе се веќе. Очекувам за некој ден да видам статус "Зашто кога се пцуе се вика "ДА МУ ЕБАМ МАМАТА", а не се вика "ДА ВОДАМ ЉУБОВ СО МАМАТА БИДЕЈЌИ И ТАА ЗАСЛУЖУВА СЕКС И НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ДИСКРИМИНИРАНА И КЛАСИФИЦИРАНА КАКО КУРВA"
 
Член од
13 април 2008
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.945
Ја знаеш нели оваа мала (мајка ми често ја дроби) ''Она што може да ти се деси на јаве, никогаш не може на сон''?! Епа после синоќешниов сон, комотно потпишувам дека истото важи и обратно сакрс:kuracc: . И тоа како. Сонот не знам дали беше инспириран од тоа што пак ги загледав ХИМИН на Фокс, или пак тоа што се светнавме малце синоќа, или можда беше комбо двете - Битно беше нешто феноменално. Пази ..

Сонував дека девојка ми е Робин Шербатски од ХИМИМ серијата, али во апгрејдната верзија. Беше помлада (20-something како мене), повисока, поистенчена, телото фино затегнато од половините надоле, дисколоритни и' беа очите како на Сара МекДаниел:love: и ја имаше истата кратка накршена фризура од последните сезони во серијата. Она беше облечена во темно син спендекс костим за пливање, бидејќи бевме на базен отидени (базенот беше фантазија, предлабок и во стил на Бањата на Клеопатра во Памук Кале) и она сакаше да вежба со мене пливање (оти нели јас сум ко ајкула на тој терен:icon_lol:) за улогата што ја добила во новиот рибутнат Bay Watch филм шо треба да излезе до година :гик::гик::гик:. WOW. Actually сонував дека сум бил на private pool date со подобрена верзија на Робин Шербатски. Две од моите омилени ствари, споени во едно. I does not get better than that. Best dream ever! Толку, ќе ме држи ова оќезен со денови мислам .. Може утре и некој соновник да посетам:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Оу-кеј, не ми беше БАШ женска Робин во сонот:mad:, ма да имавме некаков заебан, чуден и преслободен однос засамо пријатели. Бев Тед. Во суштина, во сонот јас бев Шмоузби. У пичму матер:confused::confused:. Или па можда сме биле friends with benefits, haaa:vozbud:?! Небитно. И да сум бил Тед патетик, still BEST. DREAM. EVAAAA. Period. .
ПС - При крај сум со првата теза од магистарската. Скоро 40 страни ми фати. Ако продолжам со ова темпо, ќе испадне дека ''Војна и Мир'' ја пишувам у пм :facepalm:
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
D... Samo sto sakav da postavam slika od mojot roden grad...
se razbira od minatiot vek, na koja ubavo moze da se izbrojat topolite,
onie vo Islahana,ama i onie kaj Zeleznicka Kolonija i Birarija,
ama si velam,razmisluvaj skopski, ne bidi kako stavro,koj mozebi pak stvarno ke go srusi cel internet vo drzavava,a mene pokraj toa sto ne sakam vam da vi se sluci vo ovie meseci na ispiti, ne sakam i da snema signal vo Mariovo.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom