Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Срце не ми дава да влезам на „Добивка” , почнувам да се потам и ми се повраќа на помислата дека у последниов месец ипол паднав на над 50 ливчиња на по една.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026

Кога ќе ми кажат дека праам overthink...А реално праам...Незнам зошто бе секоја вечер паѓам у депресии за се и сешто и размислувам на сите можни deep теми со голема доза на несигурност. Периодов се подобрив искрено,почнав попозитивно да гледам на работите,ми се врати мааалце самодовербата ама доаѓа вечер и ме пукаат депресии...Ајде ќе помине,шо не поминало па ова сеа :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Мангуп клопов од ск, става лајк за после некое време да го тргне.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Да му ебам све живо и мртво до седмо колено на ортакот што си го прчи курот на работа, си доаѓа кога сака, си иде кога сака, си дреме колку сака у село не иде на работа, да и ебам крвта гнасна подла на жена му вработена во истата фирма и цело време зајадливо ми јаде гомна и да и ебам крвта дебела на нивната ќерка шо си доаѓа коа сака си иде коа сака и дали 10 дена во месецот доаѓа на работа, ако недајбоже има деца да дае господ да не и проодат. Преку кур ми се нека се носат у пичку матер. Да им серам у плуќата и устата погана.
Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам. Ги мразам.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Kur me boli za Makedonija, dali u sport reprezentacii, politika... KUR ME BOLI

Ne znam zasho, ali go gleam klipov - Anelka in England kakvi golovi aoo, dobar igrach mame mu ebam ama mnogu se vlecheshe po teren u Chelsea.

Член од
18 јануари 2012
Мислења
381
Поени од реакции
653
Ова притисоков више аман, коа е променливо времево се осеќам зашеметено, ништо не ми го качува. Ме нервира пошо не можам ни да работам, не можам да се сконцентрирам и губам време...
Барем си замрзнав овошје за неколку дена доручек .:D

Kajgana Shop

На врв Bottom