Драга Кајгана (виртуелен дневник)

P

Patience

Гостин
Сум заприметила дека Сунѓерот Боб никад не влага у караница со никого од форумов. Цитирај го, утепај го у поим, џабе е. Све на игнор става, тера по негово, многу е смирен, може практикува јога у слободно време, може у некоја зен состојба се наоѓа, шо знам, го живи животот...:)
Ама ја имам една теорија:
Све мислим дека Сунѓерот Боб дома има соба со вуду кукли од ( скоро ) сите членови на форумов, таква мрачна, темна соба за обреди, па кога ќе го исмева некој, зема куклата и ја боцка.
Ако некад осеќате болка на телото можно е тоа да е магијата на Боб. :unsure:
Ај чао.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
ДК

Овај Сет Роган (или како и да се вика изговара и пиши сеедно) мие најкатастрофа глумец или меѓу најлошите абе талент за комедија 0, ми се чини се проби поради другарството со Џејмс Франко некако мн со сила се форисаат во комедии и на крај пак денес пуштам филм од нив....

Тое шо ќе прајш

Ае одам да го догледам срањево и да спијам..

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Кaкo беше oнa "грaдoт убaв пaк ќе никне" ?
Жими aшимa шo ќе никне грaдoв, пa и уште убaв дa бил...
Видoв денес декa си се изведувaaт грaдежните рaбoти зa пaнoрaнскoтo тркaлo, видoв и тoчнo кaј ќе биде и мoжaм сaмo дa кaжaм "сoчувствo Скoпје"...
К-А-Т-А-С-Т-Р-O-Ф-А

Нaјлoшиoт дел е штo Скoпјевo е уништенo зa век и векoви, никoгaш немa дa се смени зoштo кoлку сaкaaт влaсти некa се сменaт, кoј сaкa некa дoјде, никoј немa дa се реши дa руши тoa штo се грaделo...

Уште еднaш, сoчувствo Скoпје...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Драга,

ALT+TAB ти се најкористените копчиња на администрацијава во државните институции :kafence:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... политичката сцена у Грција е интересна у моментот. Нивниот министер за миграции, Музалас, направи лапсус во едно интервју и не нарече „Македонија“. Одма потоа следеше бурна реакција. Десничарски ориентирани членови на владата, на чело со нивниот министер за одбрана, од него бараат оставка заради лапсузот. И покрај тоа што типот јавно се извинуваше на сите страни, џабе му е. Изгуби веќе секаков кредибилитет и не му се пишува добро. Претпоставувам дека откако ќе помине кризава ќе лета од работа и засекад од својот народ ќе биде означен како „оној што ги нарече цигано-скопјаните, Македонци“.

Од друга страна, еве го нашиот нов заменик министер за транспорт и врски.

Тука не ни станува збор за лапсуз, ова е јавно и намерно исмејување на државата. Заклучокот мислам може секој сам да го донесе.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Кајги, шо се сум немал в компјутер. Обично се што ми било интересно сум копирал и ставал во документи :)
Пази ова:
Bloody_Alboooz932: fukk ure mam u greek pice of shiiit, yurr country is burning hahahhaa
Achilles33-bigdick: albanians re soo fuckin gay omg.. dude i fuckd ur mom last nite you fuckin slave
Bloody_Alboooz932: i fukkd ur mam nd sister
Achilles33-bigdick: my dad fuckd ur cousin u homo
Bloody_Alboooz932: omfg uve so tiny pennnis...i fukk everithink that walks

Achilles33-bigdick has disconnected.
SerbskiPlayboy19 is now online.

Bloody_Alboooz932: hey pice of shiiit did ur dad fukk u lst night?
SerbskiPlayboy19: ALBANIAN DUMMFUCK..FUCK ALBANIA KOSOVO IS SERBIA!!!
Bloody_Alboooz932: i fukkd ur mam nd sister nd cousin lst night
SerbskiPlayboy19: UR ARE BLAKK anD GAY And FUcK eech ather, KOSOVO IS SERBIA!!!
Bloody_Alboooz932: fukkin racist i fukkd ur mam lst night

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Драга,

Ќе си направам сама своја фамилиичка. Шери домати, халапењо пиперчиња, босилек. Се’ на градинарска база.
Денов е убав како да ме поканил симпатијата да возиме точаци во парк. Јас би зела ладна ракија, ќебенце и пржени тиквички. Би си зборувале како ќе го спасиме светот, со многу солзи и смеење притоа.

Се обидувам да се вратам на себеси. Многу иритирачки статус. Имам речиси 30 години, планови тон, реализација ко фиќо и во него слон.

Драга, можам да љубам и да родам дете ко од ништо.
Ама нели, животот е прекрасна илузија :)

Слушам ова. Поентата е и повеќе од јасна.

М.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Драга Кајгана,

Кој што сака нека каже, но една од најубавите работи во животот е да постигнеш нешто убаво со свој труд, и со тоа да се направиш себеси посреќен, но и да ги направиш среќни и горди и луѓето што ти се блиски и кои ти значат. Таквите моменти се навистина priceless. :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
ДК

Не слушам спрски песни во генерала и го неќам овај Саша Ковачевич и си седам вака на поседок Штип накарши Мистик и го засакав да си ебам мајчето, и фаќам ги изгледав сите спотој - Чоекот да ти бил генијалец бе, спотојте топ евтини а ефикасни и убај. Пошто нели видео & фоторафија ми е професија на то најпоќе пазам кога гледам спот или филм. Фати на одмор кај шо одел со апаратче се снимал, кај шо шета прај глупости- добра монтажа и ете ти спот. Браво Браво... А да и РАНО ЈЕ ја убив слушање..

лелелелеле шо пишав погоре боже господе :popce::popce:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.531
Драга, утре рано сабајле летам за Орландо на мојот прв договор на крузер, а таму во наредните 8 месеци и 3 недели ќе се движиме по Бахамите, Бермуда, Мексико, Хондурас и слично.

Поздрав до сите а посебно до буљашите во фан-клуб Реал Мадрид. Останете ми со здравје и секое добро. Најверојатно редовно ќе се читаме пак во новата 2017 година.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Драга,

Ти си виновникот што го запознав него...Тука кај тебе...
Баш таа негова мистериозност го прави уште повеќе посебен...
Го обожавам...И он знае дека го обожавам...Еве сега и на тебе ти кажувам...
Да бевме сами, ќе ти го кажев кој е... :)
Тука во твоиве редови иако делува многу ладно, да знаеш дека срцка е...
:love:
:)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.152
Поени од реакции
8.122
Пропаганда дома е многу важна работа.
2-3 години канал 5 и сител се избришани од листата на канали, Турска серија ни под разно дома не смее да се пушта.
Баба ми на пример ја научив омилена работа да и е гледање квизови, не дека којзнае колку разбира ама барем знае кој има повеќе бодови.
Самата си знае да си пушти РТС во 12:20 на пладне и да си ја изгледа слагалицата, па после ко ќе си дојдам од работа да ми раскажи како женската имала повеќе бодови денес на пример.
После јас ќе си прилегнам а таа го гледа круг на знаење и редовно ми пренесува кој колку бодови освоил, Јордан денес многу разлика тепал. :D
За после во 18:10 заедно да го гледаме Хрватскиот квиз Потера и нормално да повтори ах денес Деан ете ќе биди ловец.
Вести гледа само на локалната Тера која е прилично неисполитизирана.
Со квалитетен режим се може да се постигне. :)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Фала блонди и он тебе.

Иначе кеј интересен период, се стекнав со некои нови знаења сретнав нови луѓе и сфатив дека еден ден кога ќе работам и тој карши мене сто посто ќе јаде гомна за мене и ќе прави планови како да ми го спопика.Синоќа не знаев што да гледам за да заспијам(мора некоја конверзација да ми иде во позадина) и си пуштив Naruto vs Pain(најакиот фајт во едно од поомилените анимеа) и негативецот направи многу јак муабет ко у стил дека ако немаш сон во животот никогаш нема да биде ништо од тебе.Не дека јас од денес имам сон, туку ебан цртан ме потсети дека треба да имам сон за да мојот живот има поента.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
D...mojot roden grad...i kukicki,i nie si imavme kukucki
a nekoj se uste si gi ima,ne gi prodavame ni za ziva glava - poslednite eve.
Do dusa ne se taka graciozni kako onie vo Vevcani ili Galicnik,no arni ni se imaa dusa iako portite im bea dve skali nadolu od maalskata kaldrma.
Ama ova zelenilovo e se poretko,sade plocki i asfalt po baranje na novite.

https://www.facebook.com/groups/stariskopjani/#

Kajgana Shop

На врв Bottom