Драга Кајгана (виртуелен дневник)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Соу ит бигинс!

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Си пуштив велики брат за да тепам време, и слушам од нашион опасна мисла „заборавив дека најдобриот пријател може да ми биде само одразот во огледало“
:cuc::cuc::cuc:

Стварно не очекував дека ваква мисла ќе слушнам на велики брат.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ја сваривме ракијата, и тоа цел ден се се менувавме ама јас добри четири саати бев таму, и тоа не ми изгледаше за досадно не знам.

Има една тема во алтернативна медицина тука најконтроверзна најтешко замисливо тешко прифатливо. Реков не би пробал, ама знаеш како маж рекол маж одрекол :icon_lol:. Не бев болен ништо ајде од чиста љубопитност, и страшно нешто ме смири некако не сум немирен многу сум Зен, во цел месец само еднаш излегов од такт и тоа вчера. И кога го забележав тоа, па неверојатен успех, ако не се случеше сигурно немаше ни да забележам :icon_lol:. Шо би се рекло 90 проценти имам пробано алтернатива ама најјако нешто е.

Крв ќе давам в Четврток в библиотека, планираме вака тројцата, само Д. има давано претходно, а ние не. На А. му е за слободните денови и сака да се покажи човекот таму, ама некако како страв да го фаќа, мене ми е сеедно си викам да пробам како ќе изгледа после тоа чувството и така...

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Женска ми е нервозна лвл бившата на роденден ме покани.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Кеј,

#yobo(you only blow up ones).Сто посто горам во пеколот.На што се немам вриштено задниве недела дена,али ова е врвот.

Член од
22 ноември 2015
Мислења
15
Поени од реакции
8
One year earlier..

https://www.youtube.com/watch?v=pEq8DBxm0J4

There's a club, if you'd like to go
You could meet somebody who really loves you
So you go, and you stand on your own
And you leave on your own
And you go home, and you cry, and you want to die

Епа сега сум хепи,ај да пукне.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Она кога во автобус некој ќе те праша дали е слободно и покажува на столчето до тебе, а ти му вадиш слободна пошто мислиш дека е контролор и те прашува за слободна карта. Пошто си глув(п)... :vrtioci: Добро сеа, се дешава. :D

Иначе чао. :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Епа драга од каде да почнам и како да почнам....на форумов сум веќе 4 години. Тоа е долг период. Да речеме дека "тука" ги поминав цели студии и една година како невработено лице. :) 4 години и 7936 мислења подоцна, сметам дека е доста. Утрешниот ден ќе биде мој последен како член на Кајгана. Сметам дека е време некои работи во животот да ги сменам, што значи и прекинување на "соработката" со форумов. Но, не зажалив нити еден момент кој го поминав овде. Ова беше една чудна авантура, авантура на која ни малку не се надевав дека ќе е толку интересна и долга кога првпат се регистрирав овде. Згора на се, стекнав еден куп пријатели, дел од нив ми се доста блиски и се надевам на долгогодишно пријателство со нив.

So long Драга.

S

SpaceTraveler

Гостин
Ми недостига форумов јако, бев на тренинг цели 5 часа, си ја изневерив диетата. Ама форумов ми недостига јако. :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Поседив на балкон, можам да спијам сега.
Дождов ја замил човечката гнасотија до сабајле.
Низ тие напластени капки што допреле земја, ѕирка отсјајот од улични светулки.

Сакам продолжение на замислата(сон) со џуџињата кои играа кошарка, со човекот без раце кој се пријави да игра пинг понг и со птицата која наместо да пее, звучеше ко јагне. Би додал и некој момент во стилот самоубиство со бесење на исклучително дебели луѓе кои греда не ги крепи. На табла испишан примамлив натпис со креда „најцврстата гранка со најдебелата ортома на свет-Успех во реализацијата 100%", a тие чекаат наредени ко трдулави планети едни позади други на ред.

Знам дека сабајле со вакво нешто че се разбудам наспан, без Дормео. Ај се гонам.

Kajgana Shop

На врв Bottom