Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
podolg period imam po nekoj son so nuklearen holokaust,golema pecurka...se krijam u bunker so nepoznati likovi i sfajkam deka sum sam....se nadevam e samo son,deka ne se site nepoznati likovi

Последно уредено:
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
Драга,

Вчера дошле од УМС на врата дома и ме барале мене o_O Демек за некоја анкета. Не знам дали некој ме зачленил без да знам или па по некоја друга основа ме барале :unsure: Кој кур барам на нивни список? Татко ми отворил и не знаел дека сум дома, а ја зборев на телефон у соба. Како не ме викна, јако тролање ќе јадеа :D

После случкава, ноќеска сонував како се уфрлувам како падобранец на некој настан на ВМРО и ги извикувам четирите свети букви :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кајгана...

Во последно страшно многу ми се јади а не сакам да се здебелам,редовно трчам кога е подобро времето но неможам да престанам да јадам кога сум во стоечка положба и кога сум на работа,а на работа неможам друго да јадам освен тесто бидејќи околу мене има само пекари и кафани а од јаболка не се живее...да се плукнам во апетитот..

Не знам што да правам,сега кога ќе одам на работа ми доаѓа 5 кременадли да порачам

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Влегуваш во такси и прва работа што слушаш е дебаклот на својот тим.Рома што понижувања ми имаш нанесено, тоа го нема никој друг направено.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Да го утешам колегата романист дека не е само тој наптен заради фудбалскиот клуб за кој навива, може слободно да праша фан на Арсенал, имаме ние искуство со тоа. :LOL:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Вечерва Whitesnake. Три песни не им знам, ама меракот да му го направам на татко ми.

Меѓудругото, повеќе знам за повредите на играчите во NBA отколку јас кога го шинав зглобот и ја скршив раката. Fantasy Basketball is life. :D

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Дрaгaaaa:vozbud::vozbud:
Кaквo бoгaтствo нaјдoв дoмa!
Имaм исечoци, книжињa и четивa(штo сaмa сум ги пишувaлa) oд крaј нa 90ти и пoчетoк нa 2000:love:
ги сoбирaв кo дете.Имaв пoсебен aлбум кaде пoтoa oд списaнијaвa сечев слики и ги стaвaв(нaместo вистински фoтoгрaфии) :facepalm: други времињa беa тoгaш..:D

Списaнијa: Super Sport, Nogomet, Мaкфудбaл, пoсебен серијaл пoсветен нa ЛШ фудбaл, весник-Мaкедoнски Спoрт...
Дa пoчнеме сo ред...

"Скoк" - некa се зaпрaшaaт денешните "нoвинaрчињa" и нaучaт кaкo требa.
20151125_175656.jpg
:love::love:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Моментално сум една половина среќен од она што бев среќен кога ја освоивме првата титула.А знаеш што е најјако ? Што немам ништо ново во животов.Ама муабетот со татко ми што го правам во овие 6 месеци е еден вид на адреналинска инекција.Пресреќен сум што човекот е оној истиот од пред две години.Ти си ми идол за она како треба да изгледа и однесува еден човек како човек.Еден ден ќе ви вратам за се, ветувам.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

Имам за цел да си соберам од секоја држава на планетава бар по една книжнена пара - Унц, инаку унц е пара која не била пуштена во промет.

Инаку кој кажа дека не може да се земе нешто од С. Кореја?

Ова е кеј, од времето кога беа заедно двете кореи - 1947 год.

IMG_20151120_204840.JPG IMG_20151120_204924.JPG

Плус имам и од сега кога е С. Кореја одвоена, ова е пара од 1978 година.

DSC_0006_8.JPG
DSC_0007_7.JPG

Имам и од Камбоџа ама то др ден.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.088
Поени од реакции
23.550
Немал оџа работа па си ја мотал чалмата. Толкава глупост и штета направив дома шо ке ми треба минимум една недела да се расчистам. Стварно незнам шо ми сечеше умот. Не да лежам кулирам, мене фикс идеи ми идат. Е па лупај сега за џабе.

Kajgana Shop

На врв Bottom