Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.973
Драга Кајгана,

Саботава полна со настани. Поточно два мошне битни настани:

1. Бев на интервју за работа за стјуард у Катар Еруејс, и не поминав. Секојпат кога нема да поминеш на некое интервју за работа, те чека нешто многу поголемо :) Памтам кога стартуваше ВИП операторот во Македонија бев на интервју за оператор, и не поминав. По некое време бев и на интервју за работа во Џонсон Контролс. Во тоа време работев во фирма во која работата ми беше ТоБ, екипата, една од најдобрите од еден куп фирми што имам сменето у живот, ама фирмата идеше кон банкрот. Од неа се префрлив во Општина Гази Баба каде по сплет на околности станав фотограф. Потоа станав фотограф на Дизни Круз Лајн, најдобрата круз компанија на свет. Сеа за сеа сум џаболеб дооел, но веќе тргнав на патот од илјада милји така да не се секирам :)

2. Бев на концерт на Аца Лукас. Пред десетина години на времето имаше журки со ЕДМ во Белви. По некое време локалните жители станаа љубопитни да видат што се случува на журките во Белви. И од љубопитност купуваа карти, влегуваа на журките и бидејќи веќе платиле карта не им се искачаше веднаш надвор и стоеја онака, не разбирајќи ја музиката, не разбирајќи ги луѓето кои уживаа ѕенѕајќи на истата. Мене ми беа чудни и си велев на себе, што има е на луѓево, како се чувствуваат? Ете така некако се чувствував јас на концетот на Аца.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Драга,

се враќам после долго време дома и прво што ми кажува мајка ми е дека има глувци во визбата кои и создаваат проблеми. Два дена со ред жената му ставала на стапицата свинско чадено бутче и свинско месо и не го јадел, денес му ставам јас пилешки дроб и за нецел час се закачи еден.
Заклучок, глувциве што дошле се сигурно членови од ИСИС, религијата не им дозволува да јадат свинско :D

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

Знаеш што на сите страни политика искрено доста ми е од таа политика.

Не се замарам и не сакам да ме замараат со политика.

Подобро е така.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Во овие времиња на медиумски понор, таткото на крајот од рекламата за чипсот со муабетот ''Мајо, татко ти уште работи во општина?! Буџетар, шалтер, бројче ..'' - ми е врв на етерот моментално. Од шо е жално, е смешно - али тоа е. Се ќезам кога и да ја погодам. :pos::pos:

Андрија и Анџелка - октоубар фејврит од ТВ сериите. Баталив се друго. АНЏООООО !! :tvg:

L

Löwe

Гостин
Драга,
Само ти можеш да ми помогнеш еднаш во животов и јас да победам во нешто. Потребни ми се лајкови Драга, и ќе добијам бесплатен аранжман од balkafun.mk за Нова Година, по мој избор. Можеш да ми лајкнеш тука Драга.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.029
Поени од реакции
7.131
Кога си ги читам мисљењата од Август и колку срање ми беше животецот тогаш, и кога се гледам себеси колку се ми е тргнато нагоре и живеам топ, у толко брзо време, просто не ми се верува.Сега уште 2-3 работи да средам, они потешките, и ќе си го живеам животецот баш како што си го замислувам.
И да напоменам, кога гледам колку брзо ми се заврте тркалото од калта па да оди на врвот, се плашам да не му текне па за исто време пак да ме врати на дното :D:D:D.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.theladbible.com/articles/people-in-brussels-are-being-asked-not-to-tweet-details-of-what-is-going-on-tweet-cat-pictures-instead

Знаете каква е ситуацијата во Брисел и поради тоа полицијата ги замоли луѓето да не твитаат слики од надвор и да ја шират поставеноста на полицијата. Наместо тоа, бриселчани твитаат слики од мачки и тоа какви, кај ги копаат само :lolzz: нема поубав хаштаг на Твитер моментално.

Не може а да не се напомене дека ако кај нас замолеа да не се постираат слики, ќе постираа слики од машки полови органи :icon_lol:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Нема врска, кај нас ако кажеа од МВР да не се постираат такви слики абе цел интернет имаше да го напраиме лом со слики од полиција, зошто сме инати ко магариња :icon_mrgr:

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Толку ти е напорна неделата и онака живееш за викенд.Не да се журкаш!Да се наспиеш,не тражиш многу значи
.И ти вртат да ти кажат дека и сабота и недела ти е работна.
Еве веќе понеделник е.
Here I go again.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.848
Поени од реакции
21.607
Драа

А најјако кд си у понеделник слободан