Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ф

Флеш

Гостин
Ќе ја видите @bijons /БИЏИ као постира у ....

• Женски нозе
  • Женски газиња
  • Женски цициња
  • Женски у хеланки
  • Женски секси камел тоус
  • Женски секси играчки торти
  • Женски тетоважи
Сфе ок шо си постира тоа у женскиве слеш темиве,ама Драга Кајгана не ми е јасно оти нема за нејзе иако и реков дај и од тебе ма у хеланкии ,доста за другите постираш и не игнорираш ....

Се СОФНЕВАМ и мислам сериозно веќе дека БИЏИ наша е уствари мушкоо ....

Биџи,are you a boy ?!!

Сумљива е многу ....

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.833
Поени од реакции
6.441
Update,
Имаше солзи, искрени, дури жал ми падна и си реков, да знаев не земав. Не очекуваше дека некој би и направил таков гест. Го отвори, прсна, замижа со очите. Цел ден раката и движеше пред лице. Толку чиста душа, ехт. Денов имаше вајб како и рекламава. Смирена енергија, среќна жена. Убаво е да направиш нешто за некој. Денес заборавив на себе, за промена, тоа МНОГУ ми се допадна. Дури и така мало нешто, на човек можи да му значи свет. Ќе мислам на тебе кога ќе го носам, дури и ако си заминиш Швајцарија, ми рече. Не е одушевена од идејата. Искрено, ни јас. Мислам, амбицијата во мене врија. Но, ќе ми фали така голем круг на луѓе, кои за кратко време толку многу ги засакав. Не мислам на тоа денес, денес се важни само две нешта, мирна енергија, насмевната жена.

Guerlain треба да ме плати. Ехт.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.169
Поени од реакции
27.811
Драга,

за да не се откажеш од некого треба да те убеди вреди. За да те убеди дека вреди треба да се покаже на дело повеќе пати. За да ти покаже повеќе пати дека вреди треба време. А во денешно време луѓево се помалку имаат време за да луѓето кои што им значат или кои што им обрнуваат внимание а се повеќе имаат за глупости и неважни работи.
На крајот дури не им е ни јасно зошто се сами.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.609
Поени од реакции
88.074
Францускиот јазик е нешто најлигаво што постои во универзумот, и не ги сваќам оние жени што викаат како овој јазик е јазик на љубовта... Едино што може да се деси зборувајќи го ова француско ѓубре е голтање на јазикот, па 10 доктори ќе неможат да ти го извадат и да ти го дотераат на уста да ти стои.

Сакате љубовен јазик? Пробајте со италијански или шпански, посебно првиов, мелем на рана... Баталете ги тие француско-алжирски пудлици.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
ДК,

Дојдов, и оваа година, да си го одбележам роденденот, 9 години матење јајца.

200 (9).gif

Последнава година значително ја намалив својата активност на форумов и имам поселективен пристап кон дебатите. Причината за тоа, претпоставувам, или лежи во годините кои ги поминав на форумов или во квалитетот на самите дебати или во вонфорумските активности или пак можеби во форумските задолженија. Веројатно од сѐ по нешто.

Инаку, последнава година, благодарение на форумов, стекнав убави познанства, дел од истите веќе прераснаа и во прекрасни пријателства. Пресладок преседан. :love:

Голема благодарност до сите оние кои овие 9 години виртуелно ме дружеа, кои ми предложуваа книги, филмови, песни, албуми и серии, кои ме смееа, кои ми го направија животот поинтересен. :love:

Ф

Флеш

Гостин
Нека не ми плачат дека француски тешко му било кога како мајмун од 8 години го учев кај професор по француски со име Мирослав звани Манекен оти додека изговараше Хххххххх и Рррррррр и ме пљукаше у фаца и шетате лево и десно и од таму му е никот .

Замисли да те тераат да учиш цела мочана песна Сур ле пон де Авињон цела година и да имаш кошмари до ден денеска од тоа и од глаголите Етр и Авоир и даље и да учиш дека позаебано броење бројки нема у цел свет од 11 до 19 кои почиња со онце дузе трез каторз кенз и тако даље и џабе Белгијците не се глупи и си имаат друг начин на пеење ....

Але олива ..... Тас тоааа Мерд ......

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.408
Поени од реакции
38.924
Сликата со згрешеното знаме во учебниците ја пратив на неколку веб портали и на некои новинари во Португалија. Да се надеваме дека ќе ескалира во меѓународен блам, утре нашите ботови на утрински вести и програми во добро утро Лисабон.:semolam::semolam::pos:

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.783
Поени од реакции
9.713
Астерикс фигурата што ја оставив повеќе ја нема, налепниците исто така што ги оставив ги нема, дали воопшто тоа е мојот паб? :(

Од сите зависности, јас ги одбрав курвите, фала му на Господ Бог, затоа што тоа можеше да биде коцка, алкохол или дрога. :angel:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.750
Поени од реакции
4.518
ДК

Не многу популарно мислење али дипломите се преценети.

Еден куп професии повеќе би научиле со директно работно искуство отколку тупење на мозок со сувопарно меморирање на информации.

Од ова не се исклучок и еден куп лица од медицинска професија само што кога се работи за здравје се препуштаме на емоции на страв.

П.С Специјализирани улоги во било која професија си бараат и теорија и пракса.

Kajgana Shop

На врв Bottom