Драга Кајгана (виртуелен дневник)

D

dobramuzika

Гостин
Драга, зошто глупи цигани како оваа, плус изгледа како да има играно фудбал во средно, а сега е лезбо се слушани по толку милиони? Еех, на кое дереџе спадна рапот.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Со вкус на тракторска гума :eek: :neetaka:

1650906520500.png
Sinalco Fresco со вкус на бозел, беше најдобриот вкус на Синалко, и веројатно единствениот што го имам купено повеќе од еднаш :D
Не сум видел одамна, инаку би крцнал еден камен ладен :)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.879
Поени од реакции
21.728
Драа

Сок е са деца.
Моооже малце спрајт или кока, 5-6 пут годишно.Али сок од гројзе или хмељ, може сфак д'н. :icon_mrgr:

Ps.Спрајт е устфари атмосферски гром што удара нагоре од облаци до раб на нашу атмосферу, некад су дугачки и над 80 км. Е тој ти е гром,да те лупне да те види онј што ичера вајстина воскрес.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
И после се чудите шо клаваат средство за шофершајбна во пијачката...

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.754
Поени од реакции
4.523
ДК

Маск го купи Твитер. Доколку стварно се залага за free speech и ја развива платформата во таа насока т.е укинување на цензура и развивање на опен сурс код и платформа ова би било доста значително за цел свет нормално во позитивна смисла.

П.С Скептикот во мене вели дека Маск сфати дека имање влијание на јавното мислење е доста битна работа и ова му е повеќе како осигурување.(За да не му се случи нешто како на Трамп т.е иако Трамп има милијарди беше оневозможен да им се обрати на масите поради тоа што немаше медиумска машинерија под негова контрола.)

Член од
15 јануари 2020
Мислења
699
Поени од реакции
2.286
Драга,
Освен што не би сакал да го знам вкусот на тракторска гума, исто така не би сакал да го знам и вкусот на газиран антифриз.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.452
Се моли алгоритамот на Гугл да не ми предложува реклами за одмор во Катар.
Не бе, нема да одам во места со тропски дожд, Јагуари во шумата, Пирамиди, Атлантик со белопесочни плажи до нив - Тулум, Мексико :cool:... туку во Катар ќе одам? :eek:
Профилот на туристи кој те опкружува во Тулум (сето палаво, дрско, густо русокосо од САД) и она што би те опкружувало во Катар. Еве да речиме сепак одиш Катар, ти се крени куро на плажа, можиш да завршиш и во затвор. И никако лапајне со нусето во јавност, не ви бегаат 24 часа келија.
Well, ако нусето е во буркини, има нешто badass и во тоа валјда.
Сепак, Тулум I am sticking with you this time (стварно не му личе на маж шо цапа накај 30ет вака немилосрдно да го врти накај англиски).

*Се надевам деталните податоци за моите туристички преференци изнесени во овај пост се доволни за супер паметниот Алгоритам да ги преведи, адаптира, смести во некоја база таму - и аман веќе еднаш да прекини со герила Катар маркетинг. Чуси. Вам ве бакнувам.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.879
Поени од реакции
21.728
Драа

Чаки е јоште жива, има над 10 године, сфаку пролет снесуе по 3-4 јајца, ама празни,нели само сс плодову воду.Легенда е, много ме сака, али кд су у питање јајца, за јајца ке ме уапе.Чува ги како права мајка.Кд се погодиф сс велигден, мама увек ги мсти и папагалски.Еве види, примети Чаки како накострешено га чува четфрто јајце што е испод њума.
20220425_204217.jpg

Ps. Иронија е да си нимфа, а да си невина. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom