Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.833
Поени од реакции
23.356
Ко да ми отме из моје душе ЛОЗОВООООООООООО!!!!!!!!



 
Член од
8 април 2022
Мислења
184
Поени од реакции
269
Кое интелектуално мртвило го засени форумов. Пун курац мртваци изгубени во простор и време.

Посебен поздрав за @mile.kiro , што би рекол он „двајцата сме лажни профили“.

Мајка ти не беше лажна хехехехехех. Животац ти јебем.
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.564
Поени од реакции
16.400
Драга

Завчера победи Интер. Вчера преубав ден, иако надвор не беше така. Прва смена на работа лагано, бев кај тетка ми на гости додека да почне фудбал, играше Партизан. Рутинска победа, се чекаше да почне она што го чекав цела недела. Она што ми го разубавуваше денот и за што ме дрмаше еуфорија. Утакмицата на кошаркарската секција. Мечот беше тежок за гледање. На крај се наговестуваше дека Партизан ке иде понатаму, но...разликата на неколку секунди поради грешки се истопи и противникот со тројка на неколку секунди пред крај стигна до нерешено. Продолженијата не можев да ги гледам, попрво би гледал кај мене ме сечат на делови. На крај се случи она што се случи бевме казнети и испаднавме од Еврокупот. Извини Драга што те замарам со ова, ама мора некаде да кажам колку е проклет мојов живот и се околу него, едвај го чекам денот кога ке умрам.

А и ти Партизане еби се, ке те сакам до крајот на животов.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.044
Поени од реакции
36.446
Кеј, денес гледав како се уништува 84 тони чоколади заради истечен рок од 5-6 дена. 84 тони еј, 5 камиони пуни. Уште ми е у глава звукот на пукање како ги гмече тоа машината таму. :(

Милка, Шогетен, Линдт, и неколку екстра скапи марки на Фереро. Изгинаа под чизмата на суровиот капитализам и санитарните инспектори.:kuracc:
 
D

dobramuzika

Гостин
Драга, решив овие четири дена освен што во сабота ќе одам да го гледам мојот миленик Вардар, времето да го посветам на читање книга, две. Бзз.
 
Член од
24 декември 2013
Мислења
470
Поени од реакции
660
Гомново има храброст да се осмели да се појави у јавност и као демек Македонец,бодри ....Извинете шо сум тука постирал,ама ми се гади оти е расипан чоек до коска. Го испокраде Ѓорче ко градоначалник,сеа се пикнал ко советник за ревизија на Македонија. Лицемер .... Коа го видов на МТВ на трибините,ми се згади,го знам лично,сум го запознал што копиле е,не го сакам ИЧ од душа ..... Пу,би го пљукал ...Кои дубари направи со на Сеат Кочан трговскиот и површинските асфалтирања .


Прегледај го приврзокот 329126
Apash, so svitata negova.Pijanica.
 
Член од
12 април 2020
Мислења
469
Поени од реакции
875
Ах бе Сусар шо ми напрај...Ѓомитиа ќе седнев да читам нешо закони параграфи да се спремам за понеделник... Е на, рачка... На рипит ми е Видовдан и ќе ја тераме до недеља навечер изглеа...

а вчера Дарк Сајд оф да мун... Заколнат рокер демек...
 
Член од
15 април 2019
Мислења
1.095
Поени од реакции
1.549
draga kajgana na ovoj ubav praznik den mnogu sum sreknja da kazam deka jas i red john povtorno sme drugari i toa najdobri ko na vremeto. konecno se smirivme.
pozdrav drugar mi i se najdobro ti posakuvam.
ps: neka e za mnogu godini praznikot veligden na site
 
Ф

Флеш

Гостин
Драа

Нешо другари многу имаат Скопјанкиве сфе додека е "заебанција" и че си останат најдобри некој период,нејсе,после Скопјаниве ќе бркаат битолчанки и куманофки и велешанки,сфе додека тие госпоЏи од Скопје че си останат стари моми,пребирливи.
 

Лаик

Калдераш
Член од
4 август 2018
Мислења
1.454
Поени од реакции
3.184
Има ли ден да не отворам вести да прочитам а да нема некоја информација за Илон Маск...Друже гони се и ти и твоите милијарди у пм. ме заболе колку имаш и не ми ни требаат...:kafence:
 
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.992
ДК,

Минатата недела, доаѓа татко ми дома, очите му се смеат, гледам дека е пивнат. Седнува на скали и ми вика:
- Слушај нешто да ти кажам. Бев на одбрана кај една другарка, па после во кафана кај МКЦ. Си одам до кола, така малку потпивнат и гледам до колата ми се залепила проститутка. Циганка, лепотица, мои години. Почна да ми се лепи, не можам да ја тргнам од кола. Видов, не видов ѝ дадов 100 денари колку да ми се тргне.

Следен момент:
Татко ми кажува на девојка му дека платил проститутка. Молк 10 секунди, го гледа во очи без да трепне.
Она: А што ти направи?
Татко ми: За тие пари...ништо!
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom