Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.193
Поени од реакции
10.214
Драга,

Кажи и на ДенаМ да пушти реклама на ДМСат, ќе најде сигурно некој кандидат.
А може да сподели и инста тука. Ќе се налепат кандидати ко муви на мед. :ROFLMAO:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Драга, незнам зашто ме јури кад није мој број?
А Бога ми није ни Ред Џонов.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.939
Поени од реакции
17.994
Драга

Вчера зедов да наместам сајла на менувачот за брзина, арно ама да има 1000 делчиња и не знаев да ги вратам. Полесно ке ми беше сложувалка од 10000 парчиња да составам него она гомно.

Попладнето се деси спој на полначот за лап топот и некако го составив едвај и еве То шиба ко лудо.

П. С. Штета што не ме отепа струја додека го правев кабелов.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Сеуште не ми е јасно зошто пред 15 години кога се возев во такси со другарите за накај дома (бевме у компјутерица да играме мрежно кол оф дјути) таксистов му рече на другаров "A da si go jades ti kurot ke moze?" како одговор на прашањето "Se izvinuvam, ne kaj kam market, mozes da ne ostavish malce podole? '' ...

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Edit: И ништо, јас почнав да урлам од смеење позади на задно седиште со другиов другар, и таксистов ми вика:
Што се цепиш ко пичка ти позади бе ?:pos::pos:

Последно уредено:

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
I read a theory once that the human intellect was like peacock feathers. Just an extravagant display intended to attract a mate. All of art, literature, a bit of Mozart, William Shakespeare, Michelangelo, and the Empire State Building just an elaborate mating ritual. Maybe it doesn’t matter that we have accomplished so much for the basest of reasons. But, of course, the peacock can barely fly. It lives in the dirt, pecking insects out of the muck, consoling itself with its great beauty. I have come to think of so much of consciousness as a burden, a weight, and we have spared them that. Anxiety, self-loathing, guilt. The hosts are the ones who are free. Free here under my control.​

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
ДК
Еве веќе 50 дена без лаптоп сум од ко го однесов на поправка. Реално незнам дал вселенски брод однесов на поправка ил лаптоп. Утре планирам да му влезам клизаќи зш реално претераа, шо би рекол ШутПетко до сеа терав со арно одсеа ќе фатам со лошо.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
2021 година, а уште луѓе мислат дека нема хетеросексуалци во LGBTQIA+ движењето и дека знамето им е само обично виножито со 6 бои...

Путуј свету....

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Denes sum dete
od moja generacija cetrdeset i neke
Denes sum dete, neznam sto sakam
Denes sum dete, sakam samotija
o da Denes sum samo edno skopsko dete,
i sakam da slusnam pesna od radioto na kredenecot,
i kad bi svi ljudi na svetu bas kao sva deca na svetu
naucili da, sve sto sija i nemora da zablista,
Denes sum dete i sakam nesto da mi kupat,
dodeka mislam sto slusam pesna
O tata kupi mi A... B....... i R..........
----------------------------------------
STO ?????????

Kajgana Shop

На врв Bottom