Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.377
Поени од реакции
4.923
Петок е денот кога ми се гади и повраќа од се околу мене, кога бегството е не избежно за да се преживее.. Се плашам од луѓето и нивните намери, тажен сум поради моите намери кон луѓето. Страв ми е дека мојава изолација ќе ме донесе до работ на не постоење. Зарем не сум се стремел отсекогаш кон тоа?! Креацијата ми е некако мртва, како соновите да ми ја исрцпиле целата фантазија. Фанта + Азија = Пе Оранж.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Nasi maki vo S......... Makedonija, dragceeeeeeeee
Pred osum meseci go primaat zetot (vo koma) vo GOB 8 septemvri, so trista maki
Po 24 casa javuvaat pocinal i ponataka si teravme po nase.
Sega ni trebase dokument otpusna lista i se javuva kerkata i barat 7.000 denari.
7.000 denari za lecenje eden den ili sto i da bilo ili i operacii i totalna super nega.
( po moe dali e i simnat od kolicka vo taa guzva so pandemijava)
Bese osiguran, verojatno e toa samo participacija,kako ne im e sram da baraat pari so takov ishod.
-----------------
Paciennt mrtav - zivela medicina.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.709
Поени од реакции
37.691
Кајг,

... види ја идеалнава комбинација, Вуауу ! (y)
Alexandra Malter белгиски акробат на Hula hoop, перфомансот и' е фантастичен! Браво!

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
ДК,

Им текна пред избори да стават улично осветлување. Редно беше. Ама ставиле црвени сијалици, сега кога станувам да мочам како да сум во подморница.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Многу ладно надвор бе, се скоцкав. Ај што е ладно па и студи.. Иначе Ми фали кога членот добрамузика коментираше у темава у стилу ''седам на земја, грицкам смоки и мислам на Анон. Ова ако не е љубов не знам што е.'' :pos:

Интересно човече, морам да признаам. :icon_lol:

Еве едно видео за опуштање. Релаксира ептен.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Бесцелно талкајќи по книжарниците во студентските денови многу пати низ прсти ми се слизнале книги во секакви форми и облици. Се сеќавам кога налетав на една „штос-книга“ со наслов - „Што сѐ еден маж знае за жените“. На задната корица пишуваше дека авторот е еден од најпознатите светски психолози, книгата е распродадена во огромни тиражи и преведена на многу светски јазици...

Добро...

Скептично отворив и ме пречекаа целосно бели, празни страници. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom