Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 април 2020
Мислења
142
Поени од реакции
836
Dear K,

Cool картите на страна, јако зае*увам сѐ и секој кој ќе проба мене да зае*е. :tapp:
Чисто за да не си ја валкам мојата.
Но должна гледам да не останам.

И ако имаше нешта што уште ги толерирав, веќе стануваат непостоечки.

Он да брајтер сајд: мислам дека конечно ќе се одвикнам од навиката за јадење чоколада.
Од една страна- омилените ми се уразија реално, од друга- погрешка сум зела со труфели (не знам дали така е правилно македонски) последно, ииии..... моја кратка хорор историја, ова е крајот.
Сега или никогаш.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
D....samo sto stanav i sum sonuval za idninata nasa i taka nesto po 20 godini
sonuvam kako letam,letam visoko prvo vo vselenata ta potoa se spustam pod oblacite i ja vidov Taa Zemjata.Letam onaka so nekoj bezvucen motor no go osekam na grbot a go komandam so rackite vo dvete race kako onie vo T-55.Letam taka nad reki i morinja,planini i gleceri.
Letam i gledam dolu da ja najdam Makedonija.
Ja baram sekade ja baram,ene ja Afrika odam na sever dur do kraj no nikade ja nema.
A znam tuka bese , tuka nad Sredozemnoto more.
Od Norveska i Svedska se spustam udolu poleka i tamu dole mora da ja zdogledam,ene go i Dunav, blisku sum znaci i prodolzuvam nadole so site oci otvoreni.
I stignuvam do Soleniki i Halkidiki,no kako ne ja vidov,kako moze da izcezne,znam tuka bese.
Se vrakam nazad po Vardarot i si velam sega mora da ja najdam...poleka no nabrzo pukna nesto.
Toa remenite popustiva motorot prodolzi sam ugore i jas pocnav da pagam.
----------
I taka pagajki sum se nadenal na nekoj kolec i toa pravo vo srceto.
No imase dusa vo mene uste da vidam deka toa ne bilo obicen kolec tuku vrv na Djamija.
Od silnata bolka se razbudiv..zeno daj go atlasoti cvikerite i svari edno gorko kafe.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.994
Оооо тиии Драга кајгано.

Па они се бунат неписмени имало хахахаха.

Pa soako se nepisnemi ? vie svite pisneni da en se rodifte?

Samo ve pozdraam so RADE PILETO NAJAK U CELA PLANETA MAKEDONIA! CKNETE GCI!!!!! DA ZIVEE GOSPODINOT ZAEV!!!

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Види ги бе, објавиле слика од Адриан голманот на Ливерпул од 2016 кога доби син и напишале ваков опис. Нормално, постот има над 4 илјади лајкови и над 600 коментари каде му честитаат и му викаат да е здраво и живо бебето. И после ги лажеле на интернет и им собирале пари, епа логично.

Screenshot_20210209-193846_Facebook.jpg

Attachments

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Фразата “кој сака нека честита“, напишана иронично или озбилно е најодвратното нешто што станало тренд на интернетов во последно време. :sick:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Кај,
од понеделник нов семестар. Ко прваче појдов да си купам нови тетратки, а се вратив дома со уште десет папки, спајалици, нови пенкала, стикери, фломастери ... :facepalm:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Полека ама сигурно дотуркав до 3000 мислења на форумов. Традиционално, јубилејниот пост нека биде во темава.

Што да се каже, стварно не очекував толку време да бидам тука. Ама ете, веројатно после пропаѓањето на некои други форуми и на Блогерајот, тука најдов идеално место за мудрување на разни теми. И се додека на подфорумите кои најчесто ги посетувам (Фудбал, Филм, Музика...) има интересни форумски ликови и добри дискусии ќе биде така. Има тука луѓе кои ги читам со ќеф, чие мислење го почитувам и од кои може да се научи нешто. Нема да набројувам пошто сигурно неправедно ќе заборавам некој. За жал некои квалитетни форумџии го напуштија форумов привремено или целосно и стварно ми е криво за тоа.

Со никој од вас се немам запознаено лично, со малкумина само се следиме на социјалните мрежи. До некаде анонимноста на ваквите форуми дава поголема слобода. Но се надевам дека побрзо ќе помине оваа пандемија па ќе има собиранка на која со дел ќе се запознаеме. До тогаш се читаме!

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.914
Поени од реакции
17.860
Драга

Од такт ме вадат луѓе оперирани од спорт. Сакаат да рушат стадиони, сакаат да ораат игралишта, спортот им смета затоа што влече политика, овој бил поскапо платен од просечен лекар, па тој нека ги лечи луѓето, бла бла бла. И нема ништо полошо од вакви имбецили, на кои веројатно и физичкото на школо им бил поомразен предмет од било кој.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Драга,

и кој к*р сега со Костова? Ми го пуштаа видеото и мислам дека е благо ретардирана жената. Може и не е благо. Па јавна личност си, секој ден цицките ти се у прв план на профил, а и сметало што луѓе на форум збореле за неа.

Што е следно, Брозович да пушти стори дека ќе не тужи сите што му караме мајка секоја утакмица?

Kajgana Shop

На врв Bottom