Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Стилот на облека за жени по трговскиве низ МК е или "Викната сум кај Шенки Версаче на свадба" или "По работа одам да ограбам банка".

Нема трето.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Како да го средите проблемот со немање на вакцини

Чекор 1: Го менуваш името на зборот "вакцини"

Тоа е тоа. Нема друг чекор. Функционира сто посто. Испробано.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.503
Поени од реакции
8.182
Левел на интровертност: “До колку работат кафичите уствари?” ...

Баш ме интересира дали ако споделам вест дека Елон Маск т.е Тесла инвестирале во Биткоин, автоматски станувам дел од нашата entrepreneurship секташка елита?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Некако ниту еден од резултативе не е изненадувачки (ок, можеби очекував полска +1/2, и Пиринејскиов полуостров...разочарувачки е), ама баш ме интересира како би било во нашава близина, па и кај нас кога би било.

Ваљда 12/12+би дознале дека е експеримент и би ги претепале сите од екипита?

1613053881570.png

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.960
Поени од реакции
8.151
ДК, на Лила треба да и се даде орден на заслуги за зачнување врски по глава на натпреварувач.

Член од
7 април 2013
Мислења
183
Поени од реакции
325
Драга Кајгана, од денес ќе се обидам да бидам лезбејка. Читам артикли, документарци и стории. Ова веќе не се трпи. Дали треба да ја ишишам косата кратко? Да носам карирана кошула? Кои се стереотипите за лезбејките?

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.822
Поени од реакции
17.423
Драга

Еден ден ќе објавам збирка од песни „Како не стигнав до женското срце“, да не бидам вулгарен и кажам пичка, за да не испаднам пичкопатеник. А може и да ги продавам во ПП, па кој е заинтересиран за добра поезија, која не може да ја освои ни Жаки од Конопница, бујрум. Цена поволна!!!

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
ДК
до прееска не верував во најавата дека од утре не очекува снег...Но! Во Чаир, во срцето на фантомско движење преку булеварот, полицијата застанува и преоверува документи и дали е регистрирана колата!?!?!?!?
Ми текна дека ова е е уствари одлична инспирација за скриена камера.
Ке има снег, дефинитивно ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom