Знаејќи го интелектуалниот и преговарачкиот капацитет на премиерот на Република Нашата Земја, не би ме чудело да ни пристигне вијагра од Фајзер, место ваксајн.
Левел на интровертност: “До колку работат кафичите уствари?” ...
Баш ме интересира дали ако споделам вест дека Елон Маск т.е Тесла инвестирале во Биткоин, автоматски станувам дел од нашата entrepreneurship секташка елита?
Некако ниту еден од резултативе не е изненадувачки (ок, можеби очекував полска +1/2, и Пиринејскиов полуостров...разочарувачки е), ама баш ме интересира како би било во нашава близина, па и кај нас кога би било.
Ваљда 12/12+би дознале дека е експеримент и би ги претепале сите од екипита?
Драга Кајгана, од денес ќе се обидам да бидам лезбејка. Читам артикли, документарци и стории. Ова веќе не се трпи. Дали треба да ја ишишам косата кратко? Да носам карирана кошула? Кои се стереотипите за лезбејките?
Еден ден ќе објавам збирка од песни „Како не стигнав до женското срце“, да не бидам вулгарен и кажам пичка, за да не испаднам пичкопатеник. А може и да ги продавам во ПП, па кој е заинтересиран за добра поезија, која не може да ја освои ни Жаки од Конопница, бујрум. Цена поволна!!!
ДК
до прееска не верував во најавата дека од утре не очекува снег...Но! Во Чаир, во срцето на фантомско движење преку булеварот, полицијата застанува и преоверува документи и дали е регистрирана колата!?!?!?!?
Ми текна дека ова е е уствари одлична инспирација за скриена камера.
Ке има снег, дефинитивно
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.