ДК,
Не пратев саботата многу по социјалниве мрежи, забегав накај Скопје, имаше журче. Kасно дознав шо како поточно, едноставно немав од кај да пратам и единствен извор ми беше некој шо ќе ми се јавеше.
Јас мислам Скопје никогаш не било попразно во сабота. Ептен малце луѓе се движеа и по улици и по се. Жално е ова шо се деси, многу.
@парва јави се другар, те немат од журчето, давај знаци на живот
И да, ќе забораев, ќе пишам два три збора за се шо прочитав по социјалниве мрежи
... *Браво* за сите шо напишаа ,, вие што мававте по полицијата, сега да заминете Куманово да го браните" . Логика на место, а вие од тастатура напрајфте парче. Не дека една случка има врска со другата ама ајде.. Исто и се претера и со хејтот кон полицијата. Пишав и на друго место, во ред е еднаш два пати пиши, ама не мора во секој ебан пост со тој ACAB филм. И јас ги мразам ама имајте осет, смири страсти. Посебно се изнервирав шо ова го имаа пишано најмногу фаци шо имале проблем со полиција само на GTA. Да ви ебам лигушите, го погодивте моментот. Размислете малку.
Исто за одредени секташи од твитер,неам коментар, си праеа смешки дури овие таму се бореа за живот. Кај ќе ви ојт душата бре ало?
Многу ми е жал искрено за починатите, колку и да мразам полиции и такви работи ама имам осет, чоек сум пред се, никогаш смрт на никој не сум му посакал а и тие се луѓе фала богу, ебати животот, лоша судбина, тешко на нивните фамилии, бидете јаки!
Тажен ден,
ПОЧИВАЈТЕ ВО МИР ХЕРОИ НАШИ!