Драга Кајгана (виртуелен дневник)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Индиферентен сум и не ми е важно, не ми е гајле, не ми треба таа сериозност. Мојата најголема грешка е правењето филмови пред да се има некаква реалност во врска со нештата кои што сум ги замислил. Се друго е мазно и не е важно и од сите најчести грешки колку вика дека се петнаесеттина јас единствено имам слабост на една. Мојата имагинација страшно нешто, толку многу е моќна што ми пречи во рассудувањето, па затоа треба да бидам смирен логичен и да оставам нештата сами од себе да се случуваат, треба малку повеќе да го изострам умот за да немам лажни бројки и податоци во равенката кои би ме одвлекле од целтта.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.146
Драга одам на протест против полициска бруталност 2000 луѓе.Одам на собир за поддршка на бранителите 2000 луѓе.Од првиот и вториот собир само јас и моите другари и на двата, сите други различни од партии.Кога размислуваш без мозок тоа е.И најжално и прво ме гледаа на криво оти см вмровец сега ме гледаа на криво оти сум комуњар.Да ти се плукнам кога не размислуваш со своја глава.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мувата на капата!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ме интересира колку од луѓето што пишуваа "ALL COPS ARE BASTARDS ! УА КОПИЛИЉА ВИЕ НАС ЌЕ НИ ЗАБРАНУВАТЕ ДА РУШИМЕ ВЛАДА!!" денеска беа на собирот за поддршка на македонските бранители.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Драгон те мислев за паметен а мешаш работи ама не можам да ти објаснувам веќе многу пишуваа у врска со тоа

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Драга
Некој ги слушнал молитвите.:P

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Драга
Уште не е се исчистено. Ќе почекаме сега подолг период за главната улога да си даде оставка.

Kajgana Shop

На врв Bottom