Драга Кајгана (виртуелен дневник)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

нека и е честит роденденот на мојата женичка убава. П.С цело вино испив во нејзино име и да ти кажам право сега ќе пуштам филм и ќе уживам. Ај фала пријатно, чао.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Во Македонија еден живот е проценет на 70к евра, колку една палма. Се надевам дека нема да им ги враќаат со камата. :confused:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Амбасадорите на САД, Велика Британија, Германија, Франција, Италија и Европска унија.

Вториот пасус од изјавата е брутален. :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
se povikuva glavnata srcka da mi dade znak da letnam

btw ima nekoja veshterka na forumov sto trga crni magii?

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Тие американци, германци и остача багра ме плашат ако запнале да прават нешто ќе направат лесно запалив материјал сме ние :/

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.957
Поени од реакции
22.170
Драа

Зшто у Скопје сфи мушки носиф бели чарапе? Нема по тапа чарапа од белу

И да знае Пејџа и остали
Куманофски самоуки фризери/бербери > скопски самоуки фризери/бербери
Куде нас е поскупо шишање, верувале или не, ама куде нас ти га миеф глафче : D фен ти заудариф, фризурче ти напраиф, кафе ти сфариф. Туј у Скопје само те прошалтаф и ајт наздравје.
Али не збору за професионални фризерски салони, куде што шишање ти е едно влакно денар :icon_mrgr:

И нема по глупи билборди од овија нови на кока колу, те бакна Мерилин, те бакна авичи:facepalm:
У кур да ме цуне, на кога му текна тај идеја

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Вчера 15 денеска 30 степени, кој е крив Грујо или Заев?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

саботата и неделата ме потсетија на летото 2001 година. Дете ко дете, не дека ми мењаше нешто што има војна, особено затоа што немаше никакви инциденти во околинава. Еден ден се смени се. Сфатив дека не е баш така едноставно што има војна. Го собраа татко ми од дома. Купивме мобилен за да можеме да го слушаме. Од терасата кај мене се гледаше ридот кај што беше он. Слушавме како пукаат. Еден ден беше доста жустро таму, хелихоптери надлетуваа, се слушаше пукање, се слушаа бомби. Се тресеш и чекаш да помине се тоа за да се слушнете и да се осигураш дека е добар.
Се нервирам од целава оваа ситуација. Колку само деца во овие денови беа истрауматизирани. Дел од нив останаа и без родители. А овие копилињава мува не ги лази. Онаа глупачана као божем нешто плаче на пресови. Кој ќе ти верува после се она што слушнавме. Оној сељакон вчера отишол во Куманово се слика, се смее. Казната ќе ги стигне сите. Ама до тогаш мамата ни ја ебаа.

Почивајте во мир херои! :(:place:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

Драга, мене ова од секогаш ме "измачувало".
Интересно прашање за размислување, колку луѓе сум сретнал во МК со брилијантен и чуден начин на гледање на работите.
Можеби во некој од нив се крие одговорот за некои тешки прашања но состојбата и околината во која се родени не им овозможува да го достигнат нивниот максимум.

:toe:

Член од
22 јануари 2015
Мислења
37
Поени од реакции
218
Кајганке

Денес си сум горда самата на себе. Денес се чувствувам моќно, силно, како да го држам целиот свет на дланка.
Денес со свои уши слушнав нечиј шепот како го изговара мојот успех, а само пред некој месец ја раскина устата додека го прераскажуваше мојот неуспех.:zloo:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Некои луѓе стварно можат да те изненадат, баш кога не очекуваш............, и секако, во негативна смисла на збоот изненадување.
:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom