Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Веќе четврти ден со ред, тропа нешто на трети спрат и тоа строго навечер, после 22 часот. Нешто како да удира со бокс по ѕидовите, по олуците и тоа онака во одреден интервал, пресметано, како во такт, а не хаотично ко некое животинче кое не разбира ништо од музичко образование во кое вежбавме тактување. А кучево лае ли лае, иако е во принцип премирно, таква му е расата, ама нешто го пизди во целава прикаска и уста не затвора.
Женава уплашено ми вели: Да не е духот на дедо ми? (Почина стариот пред извесен период од корона, лесна нека му е земјата, во неделата му пееја 40 дена).
Како да и кажам дека можеби е духот на некој човек кој на времето можеби тука се обесил од некоја мака, додека така обесен го јаделе стаорци?
Планирам да ја смирам топката, да и го пуштам вечер Интерстелар. И таму при крај кога ќе дојди сцената, ќе и речам гледај можеби е ова...
Женава уплашено ми вели: Да не е духот на дедо ми? (Почина стариот пред извесен период од корона, лесна нека му е земјата, во неделата му пееја 40 дена).
Како да и кажам дека можеби е духот на некој човек кој на времето можеби тука се обесил од некоја мака, додека така обесен го јаделе стаорци?
Планирам да ја смирам топката, да и го пуштам вечер Интерстелар. И таму при крај кога ќе дојди сцената, ќе и речам гледај можеби е ова...