Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
6 август 2015
Мислења
465
Поени од реакции
780
Драга Кајгана,
  1. Април 2021.
  2. Мај 2021.
  3. Октомври 2022.
Ќе биде интересна година (и нешто).

Џ

Џонтра Волта

Гостин
До кога ќе го чекам ЈуријАркадиевич да пише како му е одмилена темата за шпанско првенство у фудбал поради глупите муабети и монополот на Стефи, олсо ноун ес чолисмо или според Корвус колисмо, за да му стиснам љубов?

Или ќе продужи да мрчи за прекрасните, кул и пред се смешни момци наречени интераши?

:kafence:

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.837
Поени од реакции
7.187
Драго непознато другарче,

јас имам посебна почит за интерашите од ова место на планетата. Јас имам проблем со другите на кои оваа оаза во која постојат смешни момци интераши, не им е позната. Нејсе, темата за шпанско првенство и никогаш не била посебно ИНТЕРесна, но, со секоја почит спрема Вашата сугестија, јас би одбил да ја посочам Стефи, Чолисмо, Колисмо за единствено виновна. Не знам, лига што има толку ригиден клуб, кралски и не ни очекувам да е ИНТЕРесна. Нажалост, постојат некои членови кои што го креваат просекот на таа, инаку, сосема досадна тема, лига и сѐ, без никаква жустрина.

Кој го лажел Исток Улчар дека треба да ја објави својата поезија, кој ги лажел Pluto's doubts да ја објават својата музика и кој го лажел Изи дека треба да снима филмови?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.050
Поени од реакции
19.427
Почитувани, да не е Чолисимо Коколисимо, чоколисимо или како сакате наречете, темата Ла Лига ќе оди во корпа оти се постираат постови еднаш на три месеци, поточно тогаш излегуваат од дупчиња "глувчињата" :pipi:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.682
Поени од реакции
37.668
26.09.2020 Гиш, шта ти би? ем си се поправил, ем си пуштил тоа брадиште, ем не пееш веќе онака како знаеш ти, туку завиваш ова „због зашто короне“?
последен пат кога се сретнавме кај Зелено пазарче беше во топ форма, те гледам на заедничката фотографија како индијански поглавица беше, а јас како скво :love:

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Како ми се истумба животов лелеј, ме тресна од земја и ме остави да лежам доле. Малце ми е страв да почнам пак од 0. Ама овој пат сум со искуство. Ќе ви ебем матеееееерррррррррррр :uzi::uzi::uzi:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.420
Поени од реакции
38.981
Ја да одговарам енглески ако може да попраам единица сакам да се запишам у школо?

- Епа јас више реков дека се оценките заклучени али пошто си ти дете на мој пријател повели.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Какво дупење беа овие К-15 ејјј, интелигентен хумор донесен на ниво секојдневниот македонец да го разбере. Штета шо се исполитизираа и разбега екипата кој на каде, овие старите видеа им се ризница. :cuc:

Ф

Флеш

Гостин
Здраво Кајги,

Уше не го сакам Кисељко,додека не ми дае попуст,
Сашета уште го замишљам у секски бициклистички хеланке,талибанске, среда те сакам чоече,ама стално ме ебаваш у кантер ....

Толку ,

Поздрав .....

Kajgana Shop

На врв Bottom