Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ги читам коментарите и статусите по социјалните мрежи, кај ги поделија па и меѓусебе си го посакуваат и најлошото. Едни смрт за протестантите, другиве за полицајците. :facepalm:

Овие серковците што се силни само пред компјутер, дали знаат како е да загубиш некој млад во фамилијата?
Е сигурно не. Да ја имаа осетено болката, зборот смрт ќе го имаа изоставено од сопствениот речник.

Па за еден Ж и ЗЗ вреди ли да посакуваш смрт на некој што тебе лично ништо ти нема направено? o_O
Ги гледам им се поклонуваат до земја на личности кои имаат мозок колку на мравка. Трчаат по нив, а не сфаќаат дека сиротиве само ги искористуваат.
До толку им го испраа мозокот, чудо невидено. Бетер од дрогирани се. :tapp:

A

Antigona

Гостин
Драга Кајгана,

Последниве денови ти се жалам дека ме живцира новиот колега на работа . Али знаеш што испробав и се уверив дека имало ефект ?

Дефинитивно лек против стрес и нервоза е сексот . Проверено Кајги и еве сега се осеќам подобро, сполај му на Бога. :angel:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ди Кеј, резултати од колоквиумот вештачка интелигенција и оперативни системи на ФИНКИ нема веќе шеста, почнувајќи и седма недела еве веќе. Асистентине битно секој ден нова фотосесија на ФБ објавуваат. Не треба протести за ништо во државава, седете си дома, одлично е.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Mora li be site da komentirate, da privlekuvate vnimanie so vasite glupi i smesni statusi iznasileni i isforsirani, glumite intelektualci i kriticna masa?
Na koj mu e gajle be za vasiot kriticki stav, za toa sto vi rekle od partija da pisete ili za toa sto smetate deka e bitno i neophodno da se komentira.
Pagjate u nesvest i dramatizirate, a ni samite ne znaete za so.
Mi se kreva kosa koga ke vidam deka "siminjate kapa" i pagjate u trans za toa nekoj kakov status napisal ili sto kazal.
Ofci.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
До некни ја заебавав и ругав сестра ми шо кисне по нетот гледајќи јутубери и влогери .. Вчера ми излегоа едни енглези како рекомендед видео (кој ѓавол ме тераше да кликнам) .. И еве сега во 2 сабајле заглавен сум на каналот на (probably) најпопуларниот геј на јутуб и го убивам хомофобот во мене. Things happen. #NoHomo

И Фотка, дај вади резултати од испитот жити очи. Мислам оти косата ќе ми побелее, пред да се наѕивкам од тоа двоцевката за одам и да се исфарбам. Ко Бога те молим, чекање и неизвесност ме убија !!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.727
Кога и да влезам во заводот за вработување, одма те удира некаква си негативна енергија.... тоа вработените како те гледаат како мајка да си им опцул. Абе еднаш, барем еднаш да покажеа малце љубезност, а не да ти прават фаци на сериски убијци, многу ли барам да го еб.м? :cautious:

Инаку The Thing е еден од најдобрите хорори некогаш направени, колку пати сум го изгледал и сеуште ми е интересен... приказната, ефектите, околината, мистериозноста, Курт Факинг Расел... А башка и коверот за филмот е ебење, затоа сега го носам на аватар :X3:

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Драга од утре шоуто за 6ки почнува, тек другата среда завршува. Ајде 6ки доаѓајте со душа ве чекам!

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.966
Поени од реакции
25.561
Мачорот ми го нема од вчера. Јас растревожена, мојов ме теши дека бил осигуран и ако му се случи нешто добиваме 3000 евра. Не сакам смрдливи пари, си го сакам мачорот! :(

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.966
Поени од реакции
25.561
Да го уштешам @Cassaro, да не ми се фрустрира. Животот на мачорот вреди повеќе и од мојот живот, мене ако ме снема никој не добива ништо. Мачорот е Швеѓанец, а јас сум смрдлив емигрант. Ew! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom