И еве ме мене повторно
Се враќам од водно сеа(вообичаена пракса-како и претходниот пат така и сега истата ситуација истите ликови поинакви одговори)
Ако се сеќавате пред 2 месеца враќајќи се од водно поканата за на кафе на рандом девојка(се шуља кај некој роднини таму врска неам неколку пат разминати по асфалт без поголемо значење храброста како дел од прашање за првиот пат поканата за на кафе)
Сеа ја гледам и викам нема кај да бегаш
-Како си ?
-ммммммммм(мрмља не разбирам што збори)
-Размисли ли што ќе правиме?
-Не
-Што не размисли ?
-Не одиме
-аааа а зошто врз која основа е тоа?
-иам дечко
-Што не ми кажа уше претходниот пат да не те малтретирав прашувајќи те по втор пат?
-Вчера го фатив
-и тука у глава плс бич ......саркастична намсмевка вчера го фати а ?
-Ми вика од водно се враќаш?
-да ти?
-да
-океј како сакаш
да напоменам само многу тивко збореше одвај ја разбирав што збори ни gprs не ја наоѓа од што незнае ни самата каде е
Сакав да ја испратам она славна реченица на џимеј што мене стварно ми се допадна''ти губиш''ама ај...........
Интересната работа е што знам да препознам некој работи во животот не како видовит баба ванѓа или незнам ама знам да видам почуствувам некој работи а тоа е
-Осаменост
-Изгубеност
Тоа се две работи за кој сум експерт ако може да се пофалам со нешто у животот и ако наиде некој рандом индијанец на улица да ми каже ''Се извинувам господине може едно прашање ајде за што ве бива во животот што ви е специјалност -''Well, I don't know.''- Oh but there must be something?-Па да тоа се осаменост,конфузија,збунетост,чуство за потреба кога ќе размислам подобро тоа се гранките во индустријата со кој можам гордо да се пофалам.
Ова девојче ги содржи точно тие елементи
Само за контролата мислам дека е добра.....
уште од првиот пат го приметив ова
Па изигравав малку шерлок холмос откако ја поканив на кафе да видам што сум поканил и дојов до интересни информаци а горенаведеново е 100% точно .....
о да забораив бејб добив уште едно фала за понудата јеееееееееееееееееееееееееее
Така да ова е уште еден од многуте докази за тоа колку само се изгубени делуват функционират серат јадат пешачат заедно со сите нас во градот но едноставно ги нема џабе ти е се срц притоа да напоменам не се работи за некоја ''пичондра '' која гази по жешкиот асфалт се работи за скромна девојка во поглед на изгледот но мене лично ми делуваше доволно симпатична за да ја поканам но ете не ми се збори уше стварно глеам да кратам у пичку матер
и посакувам се најбољи ќе ја гледам пак тоа малку ќе ме курчи ама ќе ми помине ко на кутре неам гајле ја се надевам нема да заврши како доленаведениов случај иде у тој правец да точно така(не ради корпава нема везе тоа ме боли кур мене ни прва ни последна со добиена-одбиена ама си го сака жанрот очигледно .....
И да за жал многу жално додека светот владе со отвореност,љубопитност,добар однос
кај нас состојбата е сосема другачије
30 секунди браќа 30 не 2 саати па простор за размислување па влечење зборови со клешта тегенење скапана држава сме у секој поглед да бевме само во еден правец ајде де ама у сите можни правци да бидеме скапани и трули стварно не е фер и да не сум напизден не го фрлам компјутерот низ прозор ќе ми помине не сум силен ко химен али сум јак доволно еве можда го стеф на пример
и што кур е со автобусите позади тинексот-катната гаража носат гласаи не сум у тек ама набрзо ќе дознам
[DOUBLEPOST=1430053510][/DOUBLEPOST]
Еве го постот
15 март-26 април
Драга
-Само што се вратив од водно одлично е
-Сеа гледам една девојка и прашањето дали сакаш некад да идеме на кафе го влечев незнам со месеци прашањево-секој пат кога ќе ја видев беше со другарка сеа ја начекав на само ја прашувам се запрепасти
каква реакција ми изнуди не очекуваше некој да ја праша и'' незнам.....можеби.....некад'' и викам дај ми број ќе се слушнеме да се догобориме ''ама неможам немам''
ме изнасмеа а девојка она не е некоја разлигавена малолетничка па да кажеш сеа ај непријатно и е мислам она девојка 24-25 год(незнам претпоставка) и таков фејс лангвиџ се смеам цел пат до дома премногу е возрасна да изнуди таква реакција НО добро се е кул ќе видиме што ќе биде наредно видување ќе ја прашам пак-доколку не успеме да најдеме заедничко решеније во врска со спорот ја пуштам да лета слободно и понатаму и кажав не мислам да те притискам ништо доколку несакаш во ред е
на крајот ''фала на понудата''
(ПОНУДАТА НЕ ВАЖИ БАНКАРУУУУУУУУУУ
) ќе видиме живо ме интересира нареден пат да се сретнат нашите тела сеа ќе ме мисли ќе раскажува на другарка и што како муабетот е look i'm not a bad guy ќе те носам у дизнлинед девојче
АКО ме читаш а не верувам у тоа(фејк профили,хи5 статуси не ме замараЈ) ама се е возможно кајгана има доста членови знај дај му шанса на тоа кафе иако не пијам кафе изразот во меѓународни рамки е ист е сега за времево најпогодно е чај но изборот е твој одлучи .........