Хелоу драга,
Да знаеш не те заборавив, само имав многу обврски.
Вчера кога одев на возење најдов мачиња изфрлени на пат, не сакам да опишувам какви беа зошто не сакам да се навраќам на глетката, направив све што можев за да ги спасам, но не успеав
Прерано беа осудени на смрт. Душички почувајте во мир.
Иначе и вчера направив добар тренинг, а денес одмарав. Си имам фрлено малце газе и рацете ми се во добра форма
Се видов со друштвото што не бевме видени скоро една година, не им се верува дека повеќе не пијам алкохол, т.е. дека целосно го сменив начинот на живот и дека јас сум комплетно сменета, но некои работи не се искоренуваат, како на пример пак ме чекаа 10 минути.
Денес го искористив сонцето максимално, запознав некој од Романија, мислам дека се викаше Андреј, уште ја имам способноста да шармирам по улици
Дечкото ми се приближа и побара да му бидам преведувач, па после ме покани да останам со него (хмм... извини ама не), морам да признам беше сладок.
Сеуште барам работа, на секое место кај што бев веќе имале вработено или не вработувале, трпение имам, но пари ми требаат.
Ова сакав да го пишам вчера ама ми снема интернет: Не сакам луѓе кои што пленат со својот изглед, говор или држење на телото. Мислам дека тоа е единственото што го имаат, а нивната духовна вредност е многу мала поради фактот дека видливите предности ги искористуваат затоа што се очајни за восхит и пофалби.
Кога велам не сакам не значи дека ги мразам, гледам на нив со поголема резерва и помали симпатии, тоа не значи дека ги делам од другите, ниту дека не го одобрувам нивното однесување(која сум впрочем јас нешто да одобрам или забранам), но само јас тоа не би го правела на тој начин.
Мислам дека секој треба да поработи на својата внатершна убавина затоа што таа никогаш не гине и пред да биде било што треба да биде човек.