Војводата во право светло. Го шикантира полициското подземје и СДС, бега од муабет за содржина, ја презентира идејата за преодна влада како великоалбанска, ја узурпира пилот тезата на СДСМ за општа амнестија и ја направи тотално неупотреблива и банално одвратна.
Овој човек едвај чека да дојдат избори, да си заокружи ВМРО, а се дружи со комуњари за да им ја гледа бедата во прво лице.
Драга,
Ако постои побаксуз од мене на светов, нека се јави и три дена ќе јаде и пие на моја сметка.
Значи немогуче е ова. Страшно.
Зааашто вакви работи секад им се дешаваат на фините и срцкасти луѓенца како мене, а? Зашто?
Да не беше толку трагично, ќе ми беше смешно, жими се'.
Плус и ПМС ме фати во најглуп можен момент.
На усен испит одбрав да правам презентација за национализмот. Знам дека некои од школските ќе ги растревожам, само прашање е професорите како ќе реагираат. Или - или.
Машкиов ми вика дека премногу сум била критична и има големи шанси да паднам. Со главата горе решив да ризикувам и да го исфрлам последното делче од лошото што остана од месечниот циклус.
Ако не ми посакаш среќа, преиспитај се!
Кајг, после овие велигденски слободни денови, после такво уживање, излежавање, шлапкање...... едвај одам на работа.
Таман се навикнав пак да одам на работа, ете ти викенд.. едвај чекам
Времево е супер овие два дена, ај нека не дружи вака бар и викендов.
Драга,
Откако ќе му побараш на фризерот да ти ги скрати шишките уште еден сантим и ќе ти каже дека не е добра идеја, послушај го. Сега сум како несфатен уметник со шишки до пола чело.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.