Драга
-Само што се вратив од водно одлично е
-Сеа гледам една девојка и прашањето дали сакаш некад да идеме на кафе го влечев незнам со месеци прашањево-секој пат кога ќе ја видев беше со другарка сеа ја начекав на само ја прашувам се запрепасти
каква реакција ми изнуди не очекуваше некој да ја праша и'' незнам.....можеби.....некад'' и викам дај ми број ќе се слушнеме да се догобориме ''ама неможам немам''
ме изнасмеа а девојка она не е некоја разлигавена малолетничка па да кажеш сеа ај непријатно и е мислам она девојка 24-25 год(незнам претпоставка) и таков фејс лангвиџ се смеам цел пат до дома премногу е возрасна да изнуди таква реакција НО добро се е кул ќе видиме што ќе биде наредно видување ќе ја прашам пак-доколку не успеме да најдеме заедничко решеније во врска со спорот ја пуштам да лета слободно и понатаму и кажав не мислам да те притискам ништо доколку несакаш во ред е
на крајот ''фала на понудата''
(ПОНУДАТА НЕ ВАЖИ БАНКАРУУУУУУУУУУ
) ќе видиме живо ме интересира нареден пат да се сретнат нашите тела сеа ќе ме мисли ќе раскажува на другарка и што како муабетот е look i'm not a bad guy ќе те носам у дизнлинед девојче
АКО ме читаш а не верувам у тоа(фејк профили,хи5 статуси не ме замараЈ) ама се е возможно кајгана има доста членови знај дај му шанса на тоа кафе иако не пијам кафе изразот во меѓународни рамки е ист е сега за времево најпогодно е чај но изборот е твој одлучи .........