Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.889
Поени од реакции
116.208
Е да ти ебам све, го доживеав и овој момент во својот живот. Доаѓа еден муштерија, околу 55-60 години има, фин човек бил отсекогаш и пошо немаше фудбали за уплаќање зема бејзбол да уплаќа. И сеа човеков гарант не ни знае што спорт играл, видел таму 9,5 граници и си рекол штакурац минус, нема промашај. Е арно ама кај нас не се поставени како плус или минус него како < и >. Нормално, дете со даунов синдром ќе разбере дека поголемо е плус, а помало минус. Човеков имаше 4 утакмици ставено > и му го давам ливчето и ми вика грешка е ова. Викам ае бе ќе смениме не е фрка и ми вика ама не бе дечко глеј што си направил, ја помалце ги имам ставено вие ми го давате ливчето и пишува повеќе. :confused: Викам господине, вие имавте знак повеќе ставено, тоа значи дека збирот на поените на двата тима треба да биде поголем од 9, значи секој број поголем од 9 ви е добитен. Мртов ладен човеков ми вика абе дете ова е проста математика бе, пример ако има 7 тогаш значи повеќе ќе искочи од 9, а јас сакам помалце. И тука сите можни прашалници ме мавнаа, врска немам што сакаше да каже, помалце, повеќе, вака онака, на крај ми вика абе ова е проста математика. :pos::pos: Прост во случајов бев јас што се обидував да му објаснам, а што е најтрагично пробав со ракомет, кошарка и други спортови да му споредам за да му доловам што значи ПОВЕЌЕ и >, да ти ебам народот умрен.

Еден па пред некој ден игра нешто у живо и ме прашува кој спорт е тоа што играл, му викам одбојка ми вика со топка ли се игра тоа, дај кажи ми прв пат слушам...

Затоа уште нецели две недели и поздрав, ќе ти ебам и луѓе и неписменост и све, да се расправам јас со онакви неписмени дебили за 200 евра плата, МРШ.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
2 кг минус за 5 дена од ''стрес'', анксиозност, и потење у стил некој да фрлил тенџере вода врз тебе. - Ова е производот на излегување и бегање 2000 км подалеку од комфортната зона.
Од друга страна па луѓето во супермаркет ме пуштаат да одам пред нив на каса оти сум имал 2 продукти само, па нема да одземам многу време. Возат 80 и ни 1 повеќе затоа што на знакот пишува 80.
Не случајно изградиле ваква империја откако претходно два пати била срушена со земјата. :cuc:

п.с За жените да не зборувам, преполно плавооки русинки со marriage квалитети. :pipi:

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Primetuva nekoj kolku glupi se novive generacii? Ne trebase obratno da bide? :cautious:

Mi izleguvaat nekoi suggested videa so meet up niz gradovive za ovie sto snimaat za you tube toa cel miting se sobrale, decava idoliziraat nekoi skroz nebitni faci sto bukvalno se glupiraat na videa, cist idiotizam.

Ova so lesniov pristup na you tube sekoj da se istakne so glupost mnogu losa ideja e, stana sekojdnevie a sto e najtragicno i pozitivno se prifakja, gi vikaat po emisii, na intervjua a nemaat sto da kazat a i za sto bi zborele? Kako piele nekoe nebitno gross smoothie? Nikakva produktivnost od niv, porano po emisiive vikaa deca ako pobedile na natprevar dali sportski dali matematika, fizika dali muzicari.. uglavnom deca so talenti, a sega?

Isti kur se i stranskive Pew Die Pie, Logan Paul, Furious Pete i slicni debili..
Probuem da sfatim kako nekoj saka da gubi skapoceno vreme da gleda vakvi gluposti?? Nekolku videa izgledav cisto da vidam zasto se tolku popularni i kancer na mozok fativ.

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Не знам да се смеам или да плачам со овие отидени на work&travel во Америка и што напињаат со 4ти јули. За 8ми септември им е испод част да постираат нешто, дан мислат дека се некапени вмровци. Абе мрш таму, иако иам другари што го прават истово, останете таму и не се враќајте. Подобро ни е без вас.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Абе по 10 и кусур години се у фирмава, никој не собрал храброст да зуцне за тоа што се работа по 9 сата плус и 1 мак, сите останати ги работиме.саботи и освен велигден и Божиќ. Јасно ми е дека секој се плаши од отказ, ама не бе не дозволувам некој да ме дупи у здрав разум.Фино лепо сам се изборив барем секоја втора сабота да не работам а успут и си добив поголема плата, не е нешто многу али ипак.Да имав некоја подршка ќе добивме многу повеќе али тоа е.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Јас не знам што им е на домашниве.Не ме сакаат и не ме почитуваат.
Само предавство гледам од нивна страна.
А,јас за нив ако треба и светот ќе го запалам. :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Драга Педерот си оди од Реал, повторно се враќа смислата зошто го засакав овој клуб

за ова вреди и да се наздрави после толку апстиненција од алкохол

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.719
Поени од реакции
37.707
Кајг,
ти признавам дека мрзам ама ептен мрзам, кога ќе видам некој неконтролирано ќе бапне едно кило гел или восок (што такво не знам) на глава и мисли дека е ептен кул машка индивидуа! :несвест:

Ф

Флеш

Гостин
Драаааа

Нема нишо поубаво од гзе на женска во хеланки...... Девојки ве обожам ..... Сакам да ве имам .....:rolleyes::love:

Летооооооооооооо Ооооооооооооо

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Кајчо,
Пред себе имаме уште 100 километри и треба да стигнеме до некое село каде што во селскиот клуб се организираат лабави концерти..овој рекоа дека ќе биде околу огин..што е добро зашто вчера не фати дожд а денес дува ненормално.. на точак е смрзнувачка. Одвај чекам да стигнеме и да се замотам ко палачинка во вреќата..најверојатно ќе го преспијам концертот.
Природава што ја изнагледавме е прекрасна, живописна, кротка. Срнчиња плашливо излегуваат од шумичките..некои се сами ама повеќето во група. Какви грациозни животинчиња. Да те погледнат ќе те стопат и ќе сакаш вечно да останеш во тој момент бидејќи од човек никогаш нема да украдеш таков мирен но и плашлив поглед, толку искрен и чист. Мислам дека страшно ме потсетуваат на очите на мојата најголема љубов...или обратно.. и можеби затоа сум заљубена толку премногу.
Се помалку сакам да се вратам во градот. Чудна е природава... Мислам дека ако полежам подолго на зелениве падини ќе пуштам корени, ќе се спојам со земјата и сите билки кои растат тука. Ќе станеме едно.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Понекогаш и чистењето на отпадоците во email-от може да претставува неочекуван извор на забава. И потенцијална заработувачка за поснаодливите.
Ете така, непознат богат странец, неизлечиво болен од рак, има намера да ми остави неколку милиони долари. Во игра е и женска на која треба да и помогнам да се избори за наследство од 4 милиони и кусур долари кое ќе го делиме, а не е исклучен ни брак . Треба само да исполнам одредени услови (ништо битно, неколку информации за мојата банковна сметка и сл. податоци и збогум сиромаштијо!). Ова е боље него лотарија!

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Просечна жена ќе ти спреми топ презентација, ќе истражи триста работи повеќе од што треба, ќе ја украси со слики, ефекти....и на крај за 5 минути ќе те заспие :tapp:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
К.

Не ми се верува дека поминаа 10 години од "најлегендарните" летни хитови во поновата историја на Македонија.
Прво ова

После ова

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Која будала остава гума на сред кривина бе луѓе???
Среќа возев под дозволено и само со скршен браник и раткапна поминав. Секој ден ми е бонус од вчера па натака

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom