- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.889
- Поени од реакции
- 116.208
Е да ти ебам све, го доживеав и овој момент во својот живот. Доаѓа еден муштерија, околу 55-60 години има, фин човек бил отсекогаш и пошо немаше фудбали за уплаќање зема бејзбол да уплаќа. И сеа човеков гарант не ни знае што спорт играл, видел таму 9,5 граници и си рекол штакурац минус, нема промашај. Е арно ама кај нас не се поставени како плус или минус него како < и >. Нормално, дете со даунов синдром ќе разбере дека поголемо е плус, а помало минус. Човеков имаше 4 утакмици ставено > и му го давам ливчето и ми вика грешка е ова. Викам ае бе ќе смениме не е фрка и ми вика ама не бе дечко глеј што си направил, ја помалце ги имам ставено вие ми го давате ливчето и пишува повеќе.
Викам господине, вие имавте знак повеќе ставено, тоа значи дека збирот на поените на двата тима треба да биде поголем од 9, значи секој број поголем од 9 ви е добитен. Мртов ладен човеков ми вика абе дете ова е проста математика бе, пример ако има 7 тогаш значи повеќе ќе искочи од 9, а јас сакам помалце. И тука сите можни прашалници ме мавнаа, врска немам што сакаше да каже, помалце, повеќе, вака онака, на крај ми вика абе ова е проста математика. ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Прост во случајов бев јас што се обидував да му објаснам, а што е најтрагично пробав со ракомет, кошарка и други спортови да му споредам за да му доловам што значи ПОВЕЌЕ и >, да ти ебам народот умрен.
Еден па пред некој ден игра нешто у живо и ме прашува кој спорт е тоа што играл, му викам одбојка ми вика со топка ли се игра тоа, дај кажи ми прв пат слушам...
Затоа уште нецели две недели и поздрав, ќе ти ебам и луѓе и неписменост и све, да се расправам јас со онакви неписмени дебили за 200 евра плата, МРШ.
![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Еден па пред некој ден игра нешто у живо и ме прашува кој спорт е тоа што играл, му викам одбојка ми вика со топка ли се игра тоа, дај кажи ми прв пат слушам...
Затоа уште нецели две недели и поздрав, ќе ти ебам и луѓе и неписменост и све, да се расправам јас со онакви неписмени дебили за 200 евра плата, МРШ.