Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.941
Поени од реакции
18.017
Ај што работат кафиќите, некои пицерии, некои продавници, ама работат и некои кладионици и Ваикики. Па добро бе мајку му стара дали до толку ке пропаднете, ако еден ден не работите. Овде луѓето често навечер одат на такви места, па разбирам да има дадат скратено време, ама овој капитализам е невидено зло...

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
у право бевте ова оџава многу бучен само незнам која трака ја изведуваше Run to the hills или Aces High хмм

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Дечкото е најдоброто нешто шо и се десило на музичката индустрија во последните 20 години. Од цел кичерај шо ни се продава од локална до светска сцена, незамисливо е да се издвојуваш со вакви проекти, а сепак успева.

Светска класа вокал и артист. :cuc:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе :pos::pos::pos:

Која е потребата сите тазе раскинати машки да кажуваат по другари или пријатели колку многу ебеле и сеуште ебат после раскинувањето? :D Демек, ако го кажеш тоа, нема да мислиме дека тонеш туга у алкохол секоја вечер? Сите знаеме дека ти раскина девојка ти, сите знаеме што се случи, едноставно, нема потреба да ми се правдаш. Знаеме дека ти е тешко, никој не ти збори за тоа, нема потреба ни ти да праиш муабет налик „еееејејеј што сум се убил од ебење после раскинување“. Еден обид од познаник ми кажа дека дупел 10 девојки задњиов месец. У реду е браД, знам дека го лупаш 10 пути дневно и дека најблиску до ебење си бил кога си и викал здраво на онаа што куца у Моцарт, не ме умарај со глупости.

„brat, kako raskinav se prosfetliv, abe se ubiv od dupenje, ova da ti bilo zivot“ хахахахаха
Никад не раскина ти, тебе ти раскина она, никад не ти е тоа живот, никад не дупиш, уште цмиздриш по бившата, не умарај, get a grip motherfucker.

Да се дообјаснам, не ми е драго што раскинале, на никој не му посакувам таков заебан момент али нема потреба од фолирање, сите се знаеме кои сме и што сме. Абе никад, НИКАД нема да дупиш у месец дена 10 после 7-8 години врска зошто пред се', ти си изгубил ритам на излагање, ритам на флерт, на пуштања, на сфе и сфашта, не си отишол у дискотека од 2009та, уште мислиш дека Сентело и Чуџука се хитови, раскинал вчера, 15 дупел за 7 саати, едната плачела, се жалела на мајка и.

Мрш бе :D

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Кајгич, дно сме јбг. Денес една македонка со која што имам работено кратко време порано кажала на другар на девојка ми дека сум со неа само за документи и ќе ја оставам откако ќе ги добијам. Колку треба да си очаен тоа да го зборуваш само да му наштетиш на некого? Само макед(н)онец може ова да ти го направи никој друг. Ама во бибљијата не има хххххххх.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254
Пеџо,пезо светско,конечно има полош админ од тебе. (Можеби ова и втор пат го пишувам)
Дноев(поголемо дно е единствено клубот за кој навива) братот доминира.На Џонтра му се споиле жичките,пререагирал братот.Ич нема да фалиш,позз се најубаво.(Заинат ќе се вратиш со ново име предложено од Скиреа Алпа Чино и ќе ме цитираш вадејќи многу несмешна смешка)Барем Мондонико си ќари книга од тебе на време.
На тие што стискаат 1000 пати у ден Пријави,добро бе зошто толку се замарате со глупости? 8 години сум член на форумов,ниеднаш не сум пријавил мислење колку што се сеќавам.
Изнапишав не битни работи еден куп.:kuracc:

Како бе ќе намалам килажа кога сега у 1 изедов 2 парчишта свинско со габи,кашкавал,кифли и неколку чоколадни јајца од тие малите.Од утре ќе биде.:icon_lol:

Член од
30 ноември 2014
Мислења
183
Поени од реакции
272
Сакам да ѓи поздравам сите комшии и сите луѓе кои дремат на тараса и ѓи интересира туѓ живот.
И специјален поздрав за комшиите од први со песната, Шпијуни су меџу нема.
И да цркнете нема да дознаете каде одам.

Kajgana Shop

На врв Bottom