Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ауу каква ноќ човече,што би рекле Џонтра и остали се овоштив од алкохол:D.Прво на концертче на Харис,за после да завршим у ајде да речеме ресторан,Бел Бунар,а пази контраст внатре прст пред око не се гледаше:pos:.И еве сеа пробуам ко што викаше Северина у песнана нејзина,ракија се лечи вином,лаже курвата не и верувајте:icon_lol:.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Си идам сеа од Кисела Вода према Аеродром ги проаѓам пругите како што е редот и тука карши Влахов има една циганска фамилија , си обесиле у двор знамето на нашата мила држава и до него знаме на европската унија.И ме натера да размислам на темата колку луѓе што живеат овде мислат дека ако влеземе у еу ќе ни расцветаат новчаниците,имотните листови, животите со еден збор.Алергијава на мачки нема никад да ми помине сто посто.Не дека поштуем многу мачки, ама животно си е животно.Не може да не го сакаш.А што си се дволични љубоморни копилиња си се.Ми текна на серијана Heroes. Ми делуваше луда на времето баш ќе ја преглеам деновиве до први мај.И да недела е стварно мизерен ден,дури и на времево му е скурчено у недела.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
За една недела симнав 3 килца, а да пливав, можеа да бидат и повеќе. И после му се смеат на Стеф. :(

И овој над мене не знам што зборува... Мачките не се лицемерни, туку автономни. Има разлика!

Него, ми се ближи роденденот...

Последно уредено:
Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.291
Ми текнува како Ермира Мехмети во 2010-1 ламентираше на АлСат како ДУИ се политички наследник на УЧК и како таква е пресилна, па Груевски само се фантазирал кога мислел дека може да ги потроши.

И сеа во 18 саати им се преполовуваат ограноците во Струга, Тетово и Арачиново. Кој знае што ќе се случи за недела дена. Среќа Ермира е во Америка, па има време откако ќе докторира да повлече некоја врска да ја примат во партијата на Груевски.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга к

Колку треба да си идиот,шипчиња,кретен,дебил,свиња т.е тоа животно ккое не прави лошо ама овој кој човек не можеш да го наречеш инаку ми влегува во дуќан фино лепо џвака мастика и после одредено време ја плукна на земјата и тогаш мислам дека не бев јас тој кој му го нареди од мајка до шајка во фаца и типот ми вика брат шо да праам навика јбг. Битно на крај го натерав и си ја крена.

Мислам дека ми ја одлеми главниот нерв...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Него претходно заборавив да го пишам ова,вчера и тоа го дочекав да не ме пуштат на врата у клуб у Океаник,мислам дека така се викаше.Јасно е дека мора да има кодекс на облекување.само вчера барем да беше тоа проблемот.јебеш ти таква држава каде некој сељак станал обезбедување,и он оценува кој да влезе кој не.Жити све ни вика само со резервации а на другарката што беше со нас и вика ти можеш они не:tapp:.нели е и ова еден вид дискриминација?каде се сега оние за правата на жените.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Бомба 134-Вмро местеле тендери

Бомба 260-Грујо и Мијалков правеле матни зделки со вонземјани за откуп на земјиште на марс

Бомба 340-Целиот свет ќе гори

Бомба 672-Пожарникарот Сем е прогласен за премиер на македонија на нерегуларни избори од страна на гласачи донесени од криптон

Како паднав на бомбиве ко мало дете колку наивно од моја страна ништо кур нема ништо да направат и што ако објавуват глеам луѓево у делриум се сеа кур мој на почетокот беше фамозно ау сеа nobody cares идиотиве ќе владеат уше долго стојанче сеа ќе блокира и врати на вмровци да не искачат од дома марионета ме разочара у поголем дел е у право не негирам ама секојдневно лепење на долги статуси и револт спрема магарињава чил оут иако далеку е работата за чил што да ви кажам крцкалче

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга, од кога почнав рок да слушам се плашам сам да останам дома, се си мислам оти комшииве ќе ме пријават у полиција. Или можеби ѕидовите да паднат.

Член од
14 март 2014
Мислења
473
Поени од реакции
1.163
Кајги,уште кориве за вечера ми останаа.
Ништо не завршив шо требаше.
Баш сум флегма.
:notworthy:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Таман си помислил дека има надеж за човештвово, одиш на фејсбук и глеаш слика со нов мотор и под нејзе коментар "Со здравје да си го возиш, само женски да возиш."

Nope, нема лек.

Kajgana Shop

На врв Bottom