Драга Кајгана (виртуелен дневник)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.192
Ima nekoj drug so oseka kao dzabe ziveel toj den posle retardiran ted talk?

Sreka pred spienje go gleav brat mi kako gejma gta.. se iznasmeav. Rasist upm, do hejtanje papuci im stigna..

Dzabe patuvav nekna da slusam govori za govor na omraza da prepoznavam. Lesno bilo, ako se smees - e. :D

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Го имав забораено телефонов дома и пошо wifi уклучено ми пишале на вибер, и баба сакала да се јавит ама сестра ми и рекла остај бабо вибер е.

Се враќам јас дома и баба уште од врата ми викат абе кого го викаш вибер од прееска ти звонит os: os:

Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Драгичка,
само што дознав дека некој ми ја убил едната мачка :place::place::place::place::place::place: Значи, какви болни умови постојат, неам коментар. Дури срцето ме стегна кога чув, да ти ебам и комшии и све, шо може мачка да ти пречи бе? Идиотизам!!! Не ја ни видов за последен пат :place::place::place::place:
Е дури сеа стварно I think I need a gun!!!
:popce:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга, Џонтра го згрешил авионот за назад, се опнал во авион за Куала Лумпур..

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Кајг,

си ветив дека во догледно време нема да чувам прасиња, не можам емотивно да се опоравам откако ми умреа и двете прасици :(

Ама па, ќе чепкам нешто на нет, и кога ќе го видам ова

и не можам, сакам прасе :( :( :(

Еве во оваа прилика да си се потсетам на моите убавици...
10562060_10203074252071820_1840473027_o.jpeg 10304562_10203753498212549_1878078184460814050_n.jpeg

M

Moon Child

Гостин
Драга, заклучок на денот - Нема поубаво јадење од ајвар. Само што ја потрошив и последната тегла што ја имав прошверцувано последниот пат кога бев и некако многу емотивно го доживеав тоа.:unsure:

Туку, овоа со сечењево дрва и пустошов по Скопје ме потсети на моментов:
Со бичкијата.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.020
Поени од реакции
12.691
Драга,
на точно една недела до првото рочиште кое го има мајка ми против државичкава наша, и доаѓа инспекција во дуќан денес, ја малтретира за дозволи кои не ни постојат. И и пишува казна нели. #МаќедонијаВечнаДаЕ

G

Goldie

Гостин
Еве ја жалната реалност во Македонија..
Домашните бизнисмени малтретирај ги, цеди ги до максимум со разни инспекции а носи Индијци кои ќе даваат 150 евра плата

Луѓе кои еден денар немаат заработено без помош на партијата во животот се осмелуваат оние успешните кои 1000 пати повеќе придонесуваат да ги нарекуваат ѓубриња, да им местат пресуди, да ги “притискаат“ на разноразни начини и сл. Ама ај ќе дојдат подобри времиња, се освестува народот поготово младите а криминалците ќе завршат во соба обележана со бројче ;)

R

Redhead

Гостин
Сега се врати сестра ми нервозна од надвор зашто некој деде ѝ рекол дека кучето наше личи на Грујо. Среќа не му ги кажала во фаца работите што ги кажа дома туку му рекла: Извинете ама ќе ве замолам да не ми го вреѓате кучето. Срцка.

Kajgana Shop

На врв Bottom