Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
ДК,

листаш понуди по агенциите и секаде ставено „превоз со високотуристички автобус на наведената релација“, па мамето да им ебам во 2017та да не треба со автобусот од „Ко то тамо пева“ да се возиме, јака поволност :tapp:
ko to tamo peva.jpg

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Не го рачунам за скопјанец,тој што не знае да одговори што е овој и ова.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.941
Поени од реакции
25.415
Си замина колешката што беше болна од рак и сега си мислам, за кој кур сите тие испитувања и терапии кога немаше излез... Канцерот беше во крајна фаза, распространет низ цело тело. Барем да не знаеше ништо и да си го проживееше остатокот од животот како што планираше, со шетња низ светот и уживање во добра храна.

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Thrown down. Од Fleetwood Mac. Стиви Никс. Не ја знаев до пред една година, ја открив од причини на кои сега не сакам да се навраќам.

Многу важен момент во животот е да не си ги поврзувате сите песни со одредени периоди од вашите животи. Оваа ја слушав кога се гледав со оној, кога раскинав со овој се утепав од слушање на оваа, а оваа ја слушав кога дипломирав. Оваа ја слушав кога се прибирав накај дома од кога овој ме истури од ебење, а онаа не престанав да ја слушам од кога го запознав.

Така само се уништуваат песните. Песните се за постојано уживање или боледување од нив, а не за привремено. Има една, се вика Dreams.

Thunder only happens when it`s raining
Players only love you when they playing

Поточни стихови сум слушнала, ама не во скоро време.

И така. Годинава успешна, ако се пожалам не сум човек. Ќе сум многу неблагодарна и ќе ми биде резервирано местото во пеколот. Оно и сега е, ама ќе се официјализира. Чекам да видам дали ќе ми следува уште едно изненадување.

И ми се муабети и не ми се, и ми се пие и не. Многу саботата на слабо уклучена.

Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Кујзнае дали ќе ја дочекам новата година...
Работев 11 дена без слободен ден океј...вчера бев слободна, денес сум втора и утре пак слободна мислам (извини вака) ама кој к*р? И пак ќе работам 11 дена без слободен за да бидам на Бадник слободна. Тоа ти е ко некој вид на казна кога си у сабота слободен мора одма и у понеделник за да ринташ после нели цела недела. Неспособни.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.164
Поени од реакции
18.206

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.406
Поени од реакции
38.917
Кеј, земена и последната македонска плата, 5 години и 4 месеци стаж во дупчето кои никојпат нема да биде искористени thank you very much. После Божиќ нови ветришта, требаше порано али јебига, "little wrinkles" како што би рекол Дел Бој.

Инаку ептен сум рамнодушен спрема се последните 10тина дена, и искрено многу подобро е. Воопшто не ме интересира шо се дешава, шо има низ градот, или кој шо рекол. Онака релаксирано и незаинтересирано си го поминувам пред празничниот период.

:cool:

Последно уредено:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Kајчо,
тоа што ќе го видиш, слушнеш и почуствуваш во едно долго и 12 саати продолжено автобуско патување... нема да го добиеш па и сто пати да живееш. Благословена и наградена пред празниците!:нинџ:

Kajgana Shop

На врв Bottom