Драга Кајгана (виртуелен дневник)

S

silmarillion

Гостин
Драга,

Џабе ти е име и презиме и идентитет и што прабабати ја гаѓале со напалм, кога ти си едно обично говно кое за да заобиколи гужва на семафор кај Нова Македонија се качува на тротоар за малку да изгази луѓе и со пуна гас врти десно накај Соборна. У било која нормална држава согласно последните терористички напади, ти си терорист. Говно едно неспособно распрдено.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Боли тоа кога немаш што повеќе да кажеш, тоа кога ќе ја изгубиш желбата за да се бориш. Боли процесот на заздравување од тоа. Но верувам дека тоа го учи и зајакнува човекот.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
D...спреми се за вечер,одвој 5 минути за една нова приказна за Скопје во педесетите години од минатиот век, и тоа пишана лично од мој сеќавања, кога веќе немам и не сум можел да имам сеќавања од Мариово,Азот и Порече,бар овие тукашни да ви ги кажам се разбира ако сум жив до тогаш.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.941
Поени од реакции
25.414
Седиме и ручаме со другар ми, џихадистот, му ја подавам пржената сланина да ја јаде, затоа што не јадам сланина, ама ова е небитно, исто како што е небитен фактот дека човекот е комуњар и атеист, затоа шо „сите се исти“.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Малиот тепа по Врање армбари прави, а и се имам борено рекреатино со него брзо е бре ќе те исплетка дури не го потиснам :icon_lol:. Честито победа.

Се јави Марче од германиите на фејзбуко со камера, чекај вика ѕвони оваа германкава и вика Хајл Хитлер да живеј ВМРО да живеј Македонија :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Се заебавав порано кај него на профил: Џубре едно ти ги лажеше децата да се дрогираат се спаси градов од тебе :pos::pos::pos::pos::pos:. Вика ти се заебаваш ама луѓе мислат вистина :icon_lol:.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Д.... се ближи Н.Г, ај да им направам на внуциве некоја петарда од мое време

(што сакаш и ти рецепта за нив)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
По две смени од вторникот до веројатно наредниот вторник :( проблем е што мораш да сервисираш кога не користат интернет клиентите ~00-06 сабајле, па после да ја обавиш секојдневната работа, па одиш спиеш па пак како вампир искачаш од дома. И така споени ми се сите денови неделава, не знам што беше вчера, што завчера. Ти добра?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Знаеш дека градот во кој живееш е мал кога наоѓаш изгубени пари на улица а тие се на твојот другар.Неверојатна случка у пичку матер ова на никој не му случило 100%.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.738
10 годишно дете спомна Илуминати.
И си велам, ајде да го прашам што се тоа Илуминати или само слушнал нешто не разбрал и гледа смешни YouTube видеа со триаголникот и окцето.
Му викам „Што се тоа Илуминати? Лоши чичковци што тајно го контролираат светот? И ти веруваш во тоа?“
Ми вели „Пааа, не баш така, но, сметам дека ако одредени луѓе имаат работна позиција од висок социјален ранг, можат да носат важни одлуки и да делуваат на мислењето на просечниот народ“.

WHAT
THE
ACTUAL
FUCK

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Драга Кајгана,не знам што им е на луѓево.Запнале со глупости.Илуминатите не постојат.
Тоа се само приказни измислени од мрднати богаташи.

Kajgana Shop

На врв Bottom