Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
ДК,

го видов машкиот календар на точка и останав без зборови!
Сите напудрени, измазнети, секое влакно на свое место, косите со лак, издепилирани, како од калап извадени.
Нималку маркантни, бескарактерни, фотошопирани.
Ај, ќе запрам овде...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Za soodvetna nadoknada, nudam broj od deckoto od February. Zainteresirani PP ;)

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
Вчера асално пијан им кажав на неколку луѓе што не ми се од блискиот круг на пријатели позитивни работи кои ги мислам за нив. Пијанството може да е убаво. Се надевам ме сфатија сериозно.

Член од
24 ноември 2017
Мислења
29
Поени од реакции
29
Утре е Бадник.Не ми се верува колку брзо ми летна годинава, како вчера да беше кога ја напуштив мк и дојдов да цртам за приемен,а пред само неколку месеци ги фрливме капчињата и есенва дојдов на магистар.Толку и тоа помина,помина и летото со фестот во Толмин, помина качувањето на Триглав,купот од концерти низ континентов,останаа само новите пријателства со кој што пак ќе го имаме најубавото лето, успеав да го засакам и летото дури :D
Едвај чекам да заврши годинава, не памтам волку обврски дека сум имала некогаш.

Иако сум атеист, порано онака ради реда славевме на 24ти и 25ти Божиќ.
Овој период ми е интересен,да бев во мк сега гарант ќе пиев турско, ќе идевме со екипата во седмица и ројал, ќе се прејадев со македонска храна, поготово празнична ммм...
Утре ќе импровизираме, нема да правиме ритуали, ама имаме време заедно да вечераме, почна одморот, и најверојатно ќе се забавуваме во кујна со мк храна, знам дека ми е интерсно заедно кога готвиме.
Ми фалат многу луѓе.Сите се иселивме усвет од мк, иако ми беше многу непријатно, пак имаше убави случки.
Седењето кај мене на тераса со огромна милка и нескафе, муабетењето по цели ноќи, и уште куп авантури, ех колку ми фали.
Вие што утре ќе славите, ви посакувам само најубави работи да ви се случуваат, да си ги остварите сите желби и цели, и весели празници.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Се враќав вчера со бус, пак блокиран булеварот, пак нова сообраќајка, колата крш. Едвај 9 ипол навечер во петок, шо прајме за покасно. Добро, шо кур ви е со возењево? Дали со онакви коли шибате по онакви патишта шо ние ги имаме? Вие слободно може да се убиете, греота е шо и други може да утепате, ви ебам гомнарите глупи.

ПС. Повеќето од машкиве денес телесни, депилирани влакна надоместуваат со брада, а муабет/памет/знаење со бицепси. Календарчево е доказ. Не ги плукајте, они мислат дека се парче ипол и премија. #Браданеезасекој

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Драга Кајгана,
ако не се опорават модераторите од неработење или погрешно делување,ние обичните членови кои сме оштетени,ќе поднесеме куп жалби.

L

Löwe

Гостин
Драга Кајгана,
ако некој плаче заради нечие офтопик мислење, по имликација и плачењето следи дека е офтопик.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Се да ви ебам бе Њукасал 100 утакмици немате победа сега кога ја требаше да земам пари 3 гола давате.И тие Вест Хем бе умрени бе ејј
ДЕЈВИД МОЈЕС ИС А ФУДБАЛ ЏЕНИУС!!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Македонец во странство. Зема количка за пазарење од маркетот на приземје и ја носи во Њу Јоркер на прв спрат, и само гужва прави, ништо повеќе. Секако во количката само јакната му стои, круната ќе му падне ако ја држи во раце. Ама во библијата не има важно хехех.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Најочајни мислења некад кажани од навивачи:

- Голмани бранат само против нас
- Не ни свират очигледни фаули/пенали
- Избркај ги сите првотимци и играј со младинци, бар ќе играат со срце/муда

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас сум кул тип ги дружам бе и во Калитеа дури ги носев, вика ќе сум ја земел бељата :pos::pos::pos::pos::pos: не дискриминирам, викам јас сум будала без документи вие сте будали со документи. Кога имаше состаноци влегувам и гледам кој седи сам, кој не сакаат да го дружат, седнувам јас до него и му правам муабет, немам его дури и најубаво ми е до Саше тој нешто детска парализа монголоидност не знам како се вика неговата состојба...

Да сум птица јас би долетал :smirce:.

Kajgana Shop

На врв Bottom