PhantomerX
Несопирлив
- Член од
- 30 октомври 2008
- Мислења
- 623
- Поени од реакции
- 46
Си најдов јас еднач сајбер девојка... Си се видовме си се бендисавме и така... Сеа веќе неам... ![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Na edna drugarka i se sluci ova istoto pa morav da interveniram :pishtoldzКако може да флертуваш на интернет?:nesvest:
Може од другата страна е некој болен педофил:kesa:
се препознава искусен човек :ha::ha:doBRO de kako so kazav ... ke baras kamera ili profilche nekoe ... ako e profil za da bides siguren deka e od nea ... ke i kazzes da te priafti odma ...tie so ne se realni lesno se izdavat
samo malce mozokot da go vklucis
a i interesno e se zanimavas taka cel den
![]()
пер дај некои совети :ha::ha:da beiskusen sum epten msn'to mi e glavno hobi
i netot
a i golem broj dobri picinja imam zapoznaeno preko internet pa posle i u zivo
i se pokazale sekako KVALITETNI
pozz
:nenene:
И мене ми се има случено да бегам, после месец време секој ден зборување на мсн...пер дај некои совети :ha::ha:
абе шала don't take it personal...тоа беше како фалење.... со камера или профил.многу е паметно ...зш знам многу другари кои онака со месеци збореле преку мсн не знаат како излгеда цурата и коа ќе се сретнат бегаат :ha:исто имам и другари преку телефон зборат трошат кредит ова она и џабе...преку интернет по економично е :XD:
пер дај некои совети :ha::ha:
абе шала don't take it personal...тоа беше како фалење.... со камера или профил.многу е паметно ...зш знам многу другари кои онака со месеци збореле преку мсн не знаат како излгеда цурата и коа ќе се сретнат бегаат :ha:исто имам и другари преку телефон зборат трошат кредит ова она и џабе...преку интернет по економично е :XD: