Добро, идивидуално гледано секој ужива во определени работи..и истите го исполнуваат без разлика дали од манијачки побуди или се работи за забава или тако даље,..Па самиот факт што комуницираш директно со некој непознат (или познат, ама со кого комуникацијата во главном ви се сведува на виртуелно ниво) остава задоволителен простор меѓу сите останати форми на разговор да се јави и малку флерт, доколку се погодите слични на таа бранова должина.
Со други зборови и без тупење: да, флертувам виртуелно, со повеќе луѓе, кога имам време и кога сум расположена за тоа
и такви ствари? Па тоа више на зафрканции ми делува него на нешто друго. А и да делува на нешто друго, секогаш е можно истото да се прекине од спротивната страна со муабет или едно клик на дугме.Маче што ти е убаа хаљината, очите како ѕвезда северница, хехе, гуш гуш, :wink:, ах те обожавам (непозната) :back:
и ја се чудам како не си ја видела иначе се согласувам со тебе во целостхехехе а кој не флертува на нет? Има ли таков воопшто? хехех како не сум ја видела оваа тема еее
Ама стварно, зашто не кажувате вакви работи ее.и ја се чудам како не си ја видела иначе се согласувам со тебе во целост