Jas apsolutno tvrdam deka znaat pa ima ljubovi od tinejdzerskite denovi pa do kraj na zivot traat ,nekoi vozvrateni nekoi ne a pa nekoi srekno si zeveele:back:
jas mislam deka da,mozebi nekoj ke rece deka sum mala i neznam sto e ljubov.....znam sum ja pocustvuvala ,za zal bese so nesreken kraj i mi ostavi golem pecat na mojot zivot nikogas nema da zaboravam niz se sto projdov zaradi ljubovta kon taa licnost ama toa e se slucuva.
секако де знаеме шо е љубов можеби има и “деца“ на мои години кои не знаат што е љубов и што мислат дека тоа е пе*ерско чувство али тие не се толку чести и имаат многу грешни размислувања во врска со љубовта
Јас се прашувам дали луѓето знаат што е тоа љубов (има исклучоци), а па за тинејџерите ич не праам муабет. Иако јас кога бев тинејџ бев заљубена вистински или барем така си мислев и сеуште си мислам.
mislam deka zavisi do licnosta .....ima nekoi koi znaat da pocustvuvaat ljubov ama retki se pozdrav do simpatijata 16 godisnata ...mislam deka e nadezna:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.