Дали тинејџерите знаат што е љубов?

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Jas apsolutno tvrdam deka znaat pa ima ljubovi od tinejdzerskite denovi pa do kraj na zivot traat ,nekoi vozvrateni nekoi ne a pa nekoi srekno si zeveele:back:

B

black angel

Гостин
jas mislam deka da,mozebi nekoj ke rece deka sum mala i neznam sto e ljubov.....znam sum ja pocustvuvala ,za zal bese so nesreken kraj i mi ostavi golem pecat na mojot zivot nikogas nema da zaboravam niz se sto projdov zaradi ljubovta kon taa licnost ama toa e se slucuva.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
секако де знаеме шо е љубов :) можеби има и “деца“ на мои години кои не знаат што е љубов и што мислат дека тоа е пе*ерско чувство али тие не се толку чести и имаат многу грешни размислувања во врска со љубовта :)

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
А постарите да не не мислат? :icon_lol: Или они само на пеперутки, свеќи, природа, романтики, љубааав... :tv:
ти па нем така:vozbud::vozbud:
постари не мислат на тии работи
цццц
кој не мисле оште баба и дедо се сексат а шо останало за другите

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Јас се прашувам дали луѓето знаат што е тоа љубов (има исклучоци), а па за тинејџерите ич не праам муабет. Иако јас кога бев тинејџ бев заљубена вистински или барем така си мислев и сеуште си мислам. :toe:

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
mislam deka zavisi do licnosta .....ima nekoi koi znaat da pocustvuvaat ljubov ama retki se pozdrav do simpatijata 16 godisnata ...mislam deka e nadezna:smir:

Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
2
Мислат дека знаат. И така се женат/мажат многу млади. Па кога ќе им дојде паметот се разведуваат.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Знаат...љубовта е љубов и во тинејџерските години само што е посилна и поискрена од онаа позрелата!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom