Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Не и да даде господ да не ми се случи тоа.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
pa so znam mene ne mi tekinja znam samo mn penkala mi jadat i toa e pari covece a gleam tuka mn novcanici se kradat a ja skoro nikad ne nosam novcanik pa neam kes mnogu u mene:)

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Да, многу пати, сега зависи во кој смисол ограбени и што снемало. :wink:

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Јас досега не фала богу и се надевам дека нема никогаш да бидам..

R

reactive89

Гостин
Еднашка, коа бев 1ва година средно, завршив со школото и после чекав автобус, чекав 50ка, али ја немаше нешто... и оп 52ка дојде, и којзнае што мајка барав да се качам во тој автобус... и кога на следната станица оп шпони се качија и немаше бегање... и ми собраа само мобилниот... сименс А60 мислам оти беше...хаха

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
И мене еднаш ама дебело.........Мене пак баш во 50ка ми се случи,,и тоа ден пред нова година беше,,пред неколку години...Сето тоа беше многу чудно,,но ај да не се сеќавам.....Дефинитивно тогаш имав претчувство и не ме излажа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Не сега засега не сум била ограбена...и се надевам и понатака нема да ми се случи тоа..

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
имат ми украдено само неколку приврзоци за клуч кои ги имав ставено на точакот во 3-4 одделение
од тогаш станав мафијаш и повеќе не ме крадат

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Баш сеа кога бев во Галичник, ми украдоа мобилен со се полнач:nesvest:, каква простотилучка работа!Значи, идеш на фино случување, сакаш да се одмориш, и пак, и во село ќе се најде некој морон со арамилак на ум и ќе те здипли.
А и да, еднаш по моја вина, во Д Клаб, на драменбејсоини се мрднував, и од никаде нигде, ми ја снема чантата :tapp:со се клуч од дома, мобилен(првиот мобилен што го имав) паричник со се лична карта, слободна, пари...Ќе си умрев од мака.Џабе полиција, џабе се.Од тогаш се со себе тегнам, не сакам третпат да ме ошурат:nenene:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Во втора мислам на физичко стандард некому нешто снемуваше.. Јас среќна мене ми се немаше десено пош коа живиш со мал термит дома мораш секогаш да си имаш тајни џепчиња за да зачуваш нешто...

И таа недела моите беа надвор од Македонија а јас во Гостиваров сама...
А мене човек да ме остави со пари му е најлоша животна инвестиција.. башка дома си знаеш нема да умреш за јадење. Удри бриго на весеље. Се растрошив јас се растрошив, а моите заминаа во четврток.. значи фатив и викенд и се и вторникот останувам со 20 денари в џеб за в школо и тоа во 5 денарки и си ги оставив во фармерките во соблекувална и после физичко се враќам ги нема.. Каква мака ме фати немате појма... до моите 20 денари му дојде на таа гуската која и да е...

и во 3та ми снема мобилен, знаев кој е ама џабе што дека.. коа немаш доказ.. зборот негов против мојот ...

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Сум бил, и то убо ме опердашија.
Пред месец и пол негде беше, во Љубљана, ни провалија во станот, ми го зедоја мојот и на цимерот лаптопите, диг. камера, 280 евра и сите документи на цимерот. Иронијата е шо цимерот требаше да се враќа тој ден во Македонија, а пасошот АШ БУБАТА

V

Viktoranius

Гостин
Мене ми го имат крадено точокот 2 пати, ама го наоѓав.

Иначе пратете ситуација .....

Кај мене никој дома, моите отидоа на одмор и цела недела сам дома. И така една вечер се враќам со девојката од излегување, отклучувам врата кај мене дома и се качуваме горе. Седнавме во дневната, и го пуштив телевизорот ама без глас. И така седаме во мирна атмосфера и кога од спалната на моите да тропна нешто ама не обрнав многу внимание. После 1 минута уште еднаш тропна али овојпат многу посилно за разлика од првиот пат. И си велам дај да проверам, а пред тоа страв ме фати. Немав ништо до мене со што би можел да се бранам, па првото што ми дојде при рака беше трската на татко ми за ловење риби.

И одам јас така отварам во спалната, пуштам струјата и прво разгледувам од надвор. Потоа влегувам во внатре и се беше расфрлено фиоките отворени и чаршафот на земјата. Отварам во шифоњерот и ОП што да видам, циго со цела торбичка прибрал се, а мал беше некои 12-13 години. И си го вадам јас така кеефски од шифоњер си го носам надвор во ходникот и циго ми избега во дневната, а таму седеше девојками која беше престрашена. Циго почна да ми бега околу масата а јас па лудак почнав да го бркам, и цело време додека ја вртеше масата ми викаше " Абе баткууу само лепче терааах ". И кога си го фаќам, си викам ела сеа лепче да ти дадам. Толку многу сум го тепал што на крај се онесвести и го турнав по скалите надолу. Остајте друго и јас се престрашив си викам сеа ако можев да го убијам сум го наебал.

И одам накај телефонот вртам амбуланта и типците доаѓат со полиција за неполни 5 минути. Цигото во болница 2 недели ребра скршени, а јас во притвор цела вечер сам на 16 години. Утрото среќа дојде девојками со татко и и ме извади.

Ни крив ни дужен, со обид да бидам ограбен, јас бев во притвор цели 8 часа мамата .....

Е тоа беше единствениот обид за да ме ограбат на големо.

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Досега не ми се има случено некој дебел грабеж,ми имаат исчезнато само некои ситнурии ништо страшно:smir:

JocikA

The red one
Член од
24 јуни 2008
Мислења
109
Поени од реакции
28
Ми се има десено пред 6 године после ратот.. тогаш у Тетово беше како у Бејрут кој сакаше шо сакаше праеше ( додуша и сеа ако имаш паре можеш да праеш што сакаш ) и имаше едно дете 'названо' Рогле инаку шипче помал од мене едно 3-4 год ама увек со бокс или нож. И ја бев со точак по пуканке и он мене ме допира у еден тунел и ми бара 10 денара ( и да му дадев ќе праеше проблеми ) и почна да ми се закануе демек ќе ме заколе ако не му дадем паре. Ама кј најде на мене мајкуму... немаштија голема :D И ме држи он мене и замавнуе да ме удри зашто одбив да му дадем паре и ја се тргнав и ме промаши. Ка сум му дал една нога у груди летна ка гомно ... Е тогаш ка слегов од точакот му га кажав гачката. Од тогаш ми се нема појавено пред очи. Има појќе такви деца што се гребаа за паре меѓу кои и Рогле ... ама ја не сум турпија па да се гребе од мене :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom