Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
Да еднаш само ми украдоа пари и знаев кој би можело да биде ама не сакав да ја правам голема па си преќутив:tapp: Сега нека дојде некој пак да ме покраде ке го:pishtoldz

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Кога бев во дискотека пред едно година дена и повеќе ми го украдоа новчаникот од јакната. Не ми беше гајле за парите внатре, и така немаше многу, туку сите слики од другаритеи и другарките од полуматура ми беа внатре...јбг тоа ти е!:tapp:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Досега ми собраа 2 мобилни. Првиот пат беше додека бев на часови, бевме 2 класа, станав да ја избришам таблата и мобилниот нигде! Поќутев додека траеше часот и на одморот го фатив детенцето што седеше зад мене, го однесов до ѕид и почнав да го давам :pos2: Детето преплашено ми го врати мобилниот и ме кажа на класната :) Класната ни рече да ќутиме за да не го дознаат детиштето дека било лопов, и кога школските ме прашаа зошто била тепачката глупавиов рече дека ме фатил за задниче :) Еее тогаш не му избега ќотекот, го здробив, па бевме заедно до кај психологот... :kesa:
Вториот пат бев на одмор со моите во Црна Гора, поминаа едни типчиња ми го мазнаа телефонот и дури после 1 саат приметив дека ми го нема...:tapp:

Љупка

CLAW
Член од
30 јули 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
Не сум била ама ако се обиде некој нека се пази!!!

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
На мама и се имат десено на работа да и го испразнит новчаникот некоја смрдла. Ама за среќа, видела на поминвење некоја колешка.:baeh:

Па кењала ова демек продавала нешо па влегла да видит дали имало некој внатре (искусна била, си имала приказна смислено типката) :tapp:
И тука стапвит полиција и тхе енд оф стори.

А исто, на моја другарка и имет кренато мобилен од ташна на школа. Сите знаевме кој е, ама немаше докази. И нишо, се прости од него и си купи нов. И толку ќе да е. :wink:

Поздравче :helou:

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
ДА на ПИНК концертот на стадион во Скопје мислам лани беше . ми ја дигнаа ташната со се телефон и пари ....:((:)toe::tapp:.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Kamo ednas da bese. Pred nedela dena na brat mi mu go ukradoja klucot od motorot, na plaza mi gi ukradoja naocarite novi so si gi kupiv (kvalitetni), pred 3-4 godini vo vikendickata v selo ni provalija (televizor, satelitska antena, pravosmukalka, kvarcna pecka, grealka, mikser, KAPAKOT OD SOLJATA i uste nekoj sitni raboti). Zamislete, si pusele i cigari vnatre i od friziderot si zele pivo i si piele. Policijata najde i otisoci, a uste ne gi ima najdeno kradcite. SRAMOTA

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Хах, нека се заебе некој да посегне по мои ствари. Здивуем тогаш (=

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
да да ме имаат ограбено еднш во софија ми ја отсекоа рачката на ташната и ја однесоаа ама мислеа дека ке најдат богаство а во ташната само имаше марамици влажни и мастики се осрекија:vozbud:

Член од
25 мај 2008
Мислења
40
Поени од реакции
37
Никогаш досега го немам осетено чувството како е да бидеш ограбен.Ми се нема случено никогаш.Се надевам дека и ке остане така:smir:

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Ах, беше тоа у 4 одд. Месец дена имав собирано пари за усб флеш меморија. И тоа ручно :cry::cry::place:Тогаш на времето 512 мб беше сателит да го имаш, посебно со светилка. Немав интернет дома и одев во сајбер кафето во моја близина. Ги ставав пачовите за б.нет. и кога да го извадам го нема. Јас мислев другар ми ме зезе зошто он често пати знаеше да го направам тоа. Само капачето остана во успомен, кое ми стоеше во рака. Од тогаш натаму не го видов.:icon_conf Да го најдам тој одма :violent1::violent1::violent1::mist:. Колку имам само плачено, бреееееј :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom