Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
N

navivacka

Гостин
Да,на базентот пред две години ми ја украдоа крпата:kesa:и 150 денари а бев мртва гладна.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ми имаат мавнато рекет еднаш како копиљ. Се на се ми земаа 8 денари и 2 петарди.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ми џапнале девојки за мување. Таман јас да тргнам да ја ќарам (уствари таа е веќе ќарена со тоа што тргнав да и пристапам) ке дојде некој копиљ со свилена кошулица со цветен дизајн и каиш со тога на Плејбој и ке ја ќари со евтина финта во стилот - Ти си бомба. Не дека ми беше криво али пак ми ги џапнаа.

С

Спенсер

Гостин
мене лично не...на братучет ми и сестрами точаци им украдоа....

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Да ми украдат нешто големо - НЕ,ама се случувало ситници да ми снема,од типот на различни пенкалца во боја,моливчиња,сјајчиња,понекогаш и малкуцку пари.:toe:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Рекети 2-3 пати , најголема сума беше пред месец дена , 4 души ми земаа 120 денари.. Супер . Нека им се на чест.

nkT

Регистриран: May 2009
Член од
5 мај 2009
Мислења
175
Поени од реакции
0
Да,и тоа Точако:icon_eek:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
мобилен ми украдоја и тоа брат на другарка пред очи и оди разбери си после дали е така или не ми идеше да го задавам тогаш после со мајка ми се расправав една недела

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.770
Поени од реакции
5.077
Пред година-две си шетам низ гтц 3-ти спрат ..и од еден циган "Брат ми ,колку е саат" автоматски наседнување на финта ,вадам телефонот да видам колку е саат ..цак, се заграба за телефонот (али телефонот беше на преклоп .он тегнеше на екранот ја за долниот дел ..и ете ти позади еден стуб излагаат уште 3 цигани ...али џабе им беше и повеќе да беа ..у меѓувреме додека да се соберат од околните кафулиња ..налетаа муштериите напомош..па циганиве ,гс преку глава фатија бегање

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
2 телефона *годинава* =)

На погрешни места во погрешно време ..

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Мене ептен ме исчистија. :(

Ми провалија во станот, мене ми зедоа лаптоп, дигитална камера и 800 денари (не знам шо ќе напрат со денари во Словенија, ама ај :Ѕ), а на цимерот му зедоа исто лаптоп, 200€ и сите лични документи шо му беа спаковани за патување. :Ѕ

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
vtoriot pat ni gi ukradoa drvata od dvorot(ne znajme koj)
Обично и нив ги крадат цигани, после тоа ги продаваат за огрев пред крај на лето.

Инаку, да, ми се има случено да ме ограбат пред некаде 5-6 години во 2ка. Беше сабота вечер, и на станицата кај Бит пазар се качија четворица Албанци. Јас па, седнат најпозади, и тие фино си дојдоа, ме опколија, извадија нож и си завршуија работа (телефонот беше Сименс А50, го имав само една недела:nesum:). А ми се има случено во 2004, кога со моите бевме на тура низ Европа да не ограбат во Франција, на бензинска станица пред градот Ница, и тоа црнци. Ние седиме во колата, а тоа 3 црнчиња да се прикрадуваат зад неа со клечење. И одеднаш секој отвара по една врата од задните и + онаа од совозачкото место, и успеаја да ја земат ташната на мајка ми. Молчи што сите документи и пари ги носеа во оние ташничките што се врзуваат околу половина (педерки :)), па се' што земаа беа кармини, шминки и други слични средства на мајка ми. :baeh:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Хххх ми се има случено ... и тоа многу пати ..

еднаш ми го украдоа тротинетот и хулахопот :pos:
ми имаат собирано гумички,моливчиња и слично ...
али најмногу шо ми имаат зимано тоа се пари :nesvest:
последниот пат ми ги украдоа парите за наш свет шо ги збирав ... 800 денари мислам дека беа :tapp:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
НАРАВОУЧЕНИЕ:НЕ му се смеј на циган шо вози точак,можеби го вози твојот точак!

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Не до сега ништо ми немат одградено....:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom