Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Jas se vrativ od skolo sred bel den i go nacekav lopovot doma. Sreka sto i on se isplasi i izbega. U svaki slucaj ne e ubavo iskustvo.

Член од
14 октомври 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Ovaa tema nikogas ne planirav da ja otvoram se dodeka vcera ne me ograbija.Kakvi se vasite iskustva i kako moze seto ova da se izbegne?
Мене ме имаат ограбено и беше едно многу лошо искуство! ни ги ограбија чантите мене и на мајка ми на сред бел ден и тоа на главната улица во Битола а притоа едниот од нив употреби нож за да и ја пресече чантата на мајка ми...За среќа по една недела ги фатија виновниците и дѕури имав и прилика да му удрам шамар на едниот. А инаку и двата беа наркомани:Ѕ

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Нее кој смее да се осмели хехе

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
досега не а ако му држи гзот нека проба па да го осети железото у уста ќе го напунам олово :violent1::violent1:

А

Аниии

Гостин
Да ми ја украдоа најубавата ташничка:icon_frow

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Za dva meseci tri pati ne imaat ograbeno. Prviot pat ni gi sobraa site alista od tarasa (prethodniot den komsiite imaa cigani nesto im rabotea u dvor pa sumljavme deka se oni,prijavivme i stvarno bea oni), vtoriot pat ni gi ukradoa drvata od dvorot(ne znajme koj) i tretiot pat ni ja ukradoa kolata (prijavivme, go fatija kradecot, izleze deka e komsijata so sedi preku 3 kukji od nas, ja prefarbal i sakal da ja prodava - covek bez mozok).

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Да сум била ограбена еднаш ми ја грабнаа ташната со паричник и мобилен во трговски во Скопје, а друг пат во Белград ми го украдоа дигиталецот.Не се нервирав многу затоа што ми украдоа тука се нервирав поради лугето кои ми ги украдоа работите.

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Ваљда НЕ! Колку што знам јас...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
До сега не па и гледам така да остане.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.166
Последната кошула купена за Нова Година, сушејќи се на балконот. :ач:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ми дигнаа 3 точаци од двор и тоа со катанец врзани.
За спортскио BMX ми беше најжал.

+дрес на долги ракави од еден македонски фудбалски клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom