Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Само што го видов насловот на темава, почнав да се смеам како луда, кога ќе ми текне на една ситуација од пред 9 години.
Да, ме имаат ограбено. Ми ги украдоа чизмите :kesa:
Друго нешто повредно, не!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.724
Поени од реакции
11.563
Можеби за некоја ситница, ама не се сеќавам.
Инаку за повредни работи не сум бил ограбен фала Богу.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
50 ден, ги оставив на масата по 20 сек ми ги снема и крај, ги немаше повеќе а во друштво бевме, значи лошо друшто мамата нивна 50 ден :pos2::vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Да.Еднаш дома од дворот ни украдоа неколку столици.И еднаш во Охрид му украдоа цел паричник.Само што се сетив каде го оставив по 1 минута се враќам, жива душа нема таму.И оттогаш само на пријатели Охриѓани им верувам.Не и на тие од продавниците и слични луѓе:)

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Виктораниус, гадна работа друже.

Пред две три години си го оставам точакот пред компјутерница не го заклучив, онка сите внатре ги знам а и плус од внатре можев да го гледам точакот. И онака ја сум се заиграл и погледнувам го нема точакот, онака скренав почнав да трчам по улички да не го начекам случајно крадецот, ама јок. И си се враќам дома после три саата откако го изгубив и викам дома ми го украдоа точакот, и од таму татко ми ми доаѓа ме тапка по рамо и смеејќи ми вика: добар си. Тогаш си реков ќе го најдам па што сака нека биде.
И вечерта си искачам е гледам едно дете се вози со него. Го грабнав коа гледам не повеќе од 12 год, па ме молеше не ме тепај мал сум, и некако му простив. (мал беше не е за тепање)

Пред два-три месеца си седам у соба и слушам од таван нешто ми крцка, си викам ај ќе проверам, се приближив до вратичката и гледам двајца наркомани,(јбг кој живее у кисела вода знае како е) се симињам го будам татко ми и им се качуваме кога гледаш железо да ти краделе, појма неам али некако ни избегаа без да ги фатиме, а не ни земаа ништо. И ден денес кога ќе крцне нешто од таван се ежам.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Кај мене еден од комшиите е крадец, има и в затвор лежено.Една вечер бевме сведоци на бркање со полиција низ напите дворови.Ама ела да те видам излези надвор, тоа време:)Рипаа од покриви, трчаа.На крај од скршеници од што рипаа ги фатија:)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ништо ми немаат украдено до сеа чувал господ се надевам и понатаму ке биде исто

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Колку што се сеќавам не ме ограбиле до сега и нејќам да ме имаат ограбено.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Веќе два пати напиша дека не си ограбен. :smir:

Кога бе не сум видел без заебанција. А доколку е така најди ми го тој првиот пост кај и да сум го убутал ќе го избришам. На овој е цитирано не може да се избрише.

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Mene od kola mi skrsija dzam i mi ukradoa kamera, mamata nivna, isto taka tocakot od vlez mi go imaat ukradeno, i toa ne ni primetiv moze nekolku dena unazad se desilo, brat mi primeti ali dzabe.

Inace onaka u faca me nemaat ograbeno ali da se desi takvo nesto mu krsam na tipot 2 race minimum i moze nekoja noga i 2-3 rebra.

A na brat mi mu se ima deseno na avtopazar koa setal nekoj mu brcnal raka u dzeb, ali srekja primetil brat mi, se svrtel i toj tipot odma ja izvadil rakata i se svrtel. Posle brat mi go fatil za vrat i mu rekol kao: "so prais be" i vika tuka odma uste dvajca: "so be ti fali nesto?!?" onaka nasilnicki i go pustil, si produzil, jebi ga ke go jadel.

S

SSS-Stolica

Гостин
еднаш колата ми ја украдоа ама за 1 недела ја најдовме

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
еднаш колата ми ја украдоа ама за 1 недела ја најдовме
Абе чоек ова со колава ме збуни глеам у профил 15 имаш. Да не мислиш не твоите пошто сега ако имаш алал нека ти е.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Мене ме ограби еднаш баба ми,бич,ненормална.
Немав пари за у школо и татко ми пред да замине му викнав од дома да ми остави пари на скалата.И немаше ни 5 минути слагам доле и гледам нема пари.Абе цела куќа ја свртев никаде немаше.И слага баба ми од горе ја прашувам-она ништо не знае,братучетка ми исто,и му се јавувам на татко ми му се дерам фино лепо зошто не ми оставил пари,и туку баба ми таква ко потк’сана ми вика:“Бабе не се дери мор,еве ти на ти 100 динари“,и ги ваѓа не од новчаник туку од сукњата.Леле бе ми идеше да ја утепам,ненормална,за 100 денари и било,а да и побарам никогаш нема ни 10,ова и беше единствен пат да ми даде самата пари.

Едит:и како мала комшивката редовно ми ги крадеше алиштата за барбики,детската пошта и слични глупости.

Посериозно нешто не сум имала, среќа :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Досега Не! Ама за понатаму се е можно...:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom