- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.829
- Поени од реакции
- 8.848
Па види. Има еден член што исто така е разочаран од девојките па бараше некоја чесна. Тоа е нормално.какво е тоа ВИСТИНСКО сакање? или сакаш некого/некоја или не го/ја сакаш.
инаку не гледам причина зашто машките не би знаеле „ВИСТИНСКИ“ да сакаат. што сме ние глупи? будали? нетокму? ни фали нешто што незнаеме да сакаме?
искрено прашањево ми личи како некое разочарано 16 годишно девојче од љубовта па бара утеха.
девојки - јасно нека ви биде едно. знаеме да сакаме и тоа повеќе и од вас женските но кога вас ке ви се даде прст вие гравате цела рака па затоа и многу случаеви има каде што машкото не ја изразува во целост љубовта која ја чуствува.
Инаку, постои и невистинско сакање, односно личноста само мисли дека сака некого. Тоа ретко им се случува на мажите, затоа не ти е јасно. Ние жените можеме многу пати невистински да сакаме
Инаку не сте глупи, будали, нетокму... во првиот пост објаснив дека сте паметни. Мажите полесно налетуваат на жена која ,сака, отколку ние што налетуваме на мажи кои ,сакаат,. Зошто вие секогаш сакате ,вистински, или воопшто не сакате
Јас сум сведок на повеќе од една машка љубов, знам добро дека поспособни сте од нас за вистинско сакање.
Имаше едно на фб се вртеше ,,девојки, цело време кажувате дека место принцот, ви доаѓа само коњот... можеби е така зошто се однесувате како кобили, а не како принцези?,,... вака е смешно, ама има добра филозофија
--- надополнето: Oct 1, 2011 8:23 AM ---
И тоа е вистина. Најчесто од лоши искуства на другари кои сакале, но налетале на девојка која не толку вистински ги сакала нив.Мажите знаат да сакат ама 90% немат муда за тоа.
Мојот најдобар пријател, како брат ми е, еднаш беше лудо вљубен во една девојка. Е таа, повеќе од лошо го третираше. После неа, уште долго ја сакаше, но беше свесен дека нема назад со неа, дека таа него не само што не го сака, туку и го ,,заебава,, ама баш добро.
Исто така, после неа, сите девојки ги плаќаа нејзините ,,гревови,,. До душа, тој е искрен, знаат дека не ги сака, но жена како жена, мазохист, пробува да го ,,смени,,. И доаѓаме до заклучокот каде што тој е ,,идиот,, и ,,неспособен за љубов,,. Јас тоа го нарекувам искуство.
По втор пат се вљуби, и исто се изгоре.
Веќе не му кажувам да биде фин со девојките и да не ги ,,искористува,,.
Не се осмелувам, зошто два пати кога беше сосема искрен и сосема искрено се вљуби, дотичните ,,мамата му ја е*аа,,.