Дали машките знаат вистински да сакаат?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.829
Поени од реакции
8.847
Aко те разбрав, сметаш дека разликите во однесувањето на машките и жанските деца се должат на воспитувањето?
Да. Најмногу тука лежат. Но, да не заборавиме, дека тоа не е нешто ново - и дури и да сакаме промени, ќе ни требаат децении да ги видиме резултатите.
Јас сум многу против несоодветните цртани и играчки.
Девојчињата ги учиме да живеат во бајки, а момчињата да бидат насилни.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Јас знам и тоа е докажано на терен. Понекогаш проблемот е во жените и во тоа што тие очекуваат од машките кога би ја САКАЛ!

Член од
12 ноември 2011
Мислења
5
Поени од реакции
3
Znaat i toa kako,koga ke ja najdat vistinskata.Najgolemoto zadovolstvo e custvoto koga si zaljuben ili koga sakas nekogo.Seksot mu doagja samo kako slag na tortata!

Член од
8 септември 2011
Мислења
88
Поени од реакции
110
Машките знаат повеќе да сакат од женските да кога ке ја најдат вистинската ....но и тешко преболуваат...така мислам...Дали сум во право ???

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Машките знаат повеќе да сакат од женските да кога ке ја најдат вистинската ....но и тешко преболуваат...така мислам...Дали сум во право ???
Јас мислам дека си во право...го делиме истото мислење ;)

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Не си во право, и машките и женските сакат. Сум чул дека машките повеќе патат во случај на прекин на врската, но дали е тоа точно, незнам.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Не си далеку од вистината.

Член од
8 септември 2011
Мислења
88
Поени од реакции
110

Kajgana Shop

На врв Bottom