Дали и каков часовник поседувате?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас имам џебен часовник марка - Сони ериксон.
Се носи в џеб, дигитален е а може да го користиш и за телефонски повици.

Навремето можеше и да сликаш со него, сега дефект ми е нешто а нема часовничари каде што живеам...

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
401686d1299709758-sale-casio-edifice-wave-ceptor-eqw-m1100db-1aer-brand-new-casio_edifice_watch.jpg Go imam duri 3h :):):):))):P

П

Пепси_

Гостин
абе за 50 евра што саат би препорачале вие ако има воопшто за толку пари оти гледам сите по 15-20 илјади ама јас сум скромен некој по ефтин така.... :)

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
абе за 50 евра што саат би препорачале вие ако има воопшто за толку пари оти гледам сите по 15-20 илјади ама јас сум скромен некој по ефтин така.... :)
Види некој Casio.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Да прашам од поискусниве саатџии , нешто препорака за поевтин саат , нешто поедноставно барам неќам некој со стоперици глупости .
Нешто како на сликава
да биде , едноставен со црно ремче , тоа внатре немора да биде црно. (минус фактот дека овој е женски :) )

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Да прашам од поискусниве саатџии , нешто препорака за поевтин саат , нешто поедноставно барам неќам некој со стоперици глупости .
Нешто како на сликава ... да биде , едноставен со црно ремче , тоа внатре немора да биде црно. (минус фактот дека овој е женски :) )
Не сум толку по саатовите, ама ете ѕирни овој, или нешто слично.

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385

И уште една carrera ама неможам да најдам слика од него

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Пробај да порачаш он-лајн на пример на Амазон, не би требало да те царинат за 50 евра. Инаку од бренд за тие пари би ти препорачал Timex или Fossil некој од поосновните модели. Има доста часовници кој се на попуст, па би можел да начекаш и нешто поквалитетно до кај 50-тина евра.

Kajgana Shop

На врв Bottom