Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
poseduvam casio.no posakuvam nekoj poubav.pokvalitetna marka nekoja kako na primer certina itn!

Моментално на мене носам Tissot T-RACE,
дома во кутија ми седат уште една Grovana и два Casio...
Слабост ми се саати... и не секогаш успевам да се исконтролирам :)

Дома на ѕид имам Quartz од 1989 година.
на мене не носам саат, не сум носел со години. Имам некои саати дома претежно спортски фирми.

обожавам саати вистински зависник сум од нив. Ги имам повеке но најмногу го носам спортскиот часовник на Swatch swiss

Сега имам swatch многу сум задоволен

Imam ama ne e nesto posebno Q&Q markata e

...Audemars Piguet-Royals Oak(blue inside)...samo sto mnoguuu retko go nosam...

ragazza напиша:
Имав "Breitling" ама беше ептен различен од овој, (немам никаква слика од него моментално) беше класика-бел, со црн ремен од алигатоорска кожа, го обоожавав, ама ми здосади некако и се сменив пред 2 недели со еден другар за еден доста по-спортски "emporio armani"...
ме мрзи сеа, утре ќе ставам слика...:helou:

THE_BOSS напиша:
Имав "Breitling" ама беше ептен различен од овој, (немам никаква слика од него моментално) беше класика-бел, со црн ремен од алигатоорска кожа, го обоожавав, ама ми здосади некако и се сменив пред 2 недели со еден другар за еден доста по-спортски "emporio armani"...
ме мрзи сеа, утре ќе ставам слика...:helou:
:) Во чиста загуба си , најефтиниот Бреитлинг кошта околу 2000 евра , тој на сликата е 7 000 , а армани каде каде поефтин.

ragazza напиша:
:) Во чиста загуба си , најефтиниот Бреитлинг кошта околу 2000 евра , тој на сликата е 7 000 , а армани каде каде поефтин.
Ама бретлингот ми беше поклон, никогаш не го платив, нити знам колку е... Ама оригинал е, тоа сигурно, пошо знам од кого го добив...:zlo:
така да- знаеш, кога сам не си го заработил не ти е гајле...
а овој- арманиво е околу 400 евра... нема везе, чисто за промена се сменив...:helou:
едит: еве фотка (сори квалитет-сакс:toe:) Прегледај го приврзокот 2098

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom