Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.995
- Поени од реакции
- 8.675
Не е ист, нема вакви во Шутка уште
Swatch било кој.Ајде еден совет.Сакам да си купам часовник,имам буџет околу 5000денари.Што би ми препорачале?
Најверојатно ке биде Swatch или Cassio.Мислам дека се најдобри.Swatch било кој.
Кој ти прави повеќе мерак - тој.
едит: у божиновски влези и разгледај
Ајде еден совет.Сакам да си купам часовник,имам буџет околу 5000денари.Што би ми препорачале?
Земи си со кожно каифче, не со метално. Тие со метално се за посериозни луѓе, барем за мене, и за повозрасни, а ти имаш 18, рано ти е за таков саат. И земи си марка саат, не верувам дека ќе згрешиш па било каква марка си земал, што ќе ти се допадне тоа земи гоАјде еден совет.Сакам да си купам часовник,имам буџет околу 5000денари.Што би ми препорачале?
Да имам вишак 5к нема ни да ме интересира колку е времето, биатцх.За 5000 денари јас би си најмил циганче, кое ќе иде по мене и ќе ми кажува колку е саат.
Стариот може да те купи соси пљачки.Не е ист, нема вакви во Шутка уште
Немам часовник. Мобилниот ми врши работа.
А иначе пред некој ден ми се допадна еден часовник... ама не ми се даваа 1 500 ден... па парите ги искористив за нешто друго.
И не се даваат 1500 денари за саат. Тоа ти е некоја измеѓу цена за саат, ниту нешто посебно, ниту чкарт, ако веќе сакаш добар саат и саат што ќе ти трае 10+ години нема потреба од штедење пари, се што е под 6000 е малце за саат.Немам часовник. Мобилниот ми врши работа.
А иначе пред некој ден ми се допадна еден часовник... ама не ми се даваа 1 500 ден... па парите ги искористив за нешто друго.